Skip to content

Fara glutenVegetarian

Tipul bucătăriei:

Rețetă pentru porumb pe porumb

Porumb pe știuleț, fonduta stilton și piei de cartofi crocante

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • servește 4 ca starter
  • Uşor

Recreați mâncăruri moderne de pub în confortul propriei case cu această rețetă de început ușoară din Islington’s Four Legs


* Această rețetă este fără gluten conform standardelor din industrie

Ingrediente

  • porumb pe știul 2
  • ulei vegetal pentru prăjire adâncă
  • cartof mare 1 (aproximativ 250g)
  • fulgi de sare de mare
  • boia afumată câteva ciupituri mari, plus un plus de servit
  • crema dubla 300ml
  • stilton 100g

Metodă

  • Pasul 1

    Spălați știuleții de porumb timp de 1 minut într-o tigaie mare cu apă sărată clocotită, apoi răciți și tăiați fiecare știuleț în două pentru a face 2 știuleți mai mici.

  • Pasul 2

    Umpleți o tigaie nu mai mult de 1/3 cu ulei și încălziți la 180 ° C sau până când un cub de pâine se rumeneste în 30 de secunde. Curățați cartoful în așchii, apoi prăjiți-l în serii, timp de 1-2 minute sau până devine auriu și chiar crocant. Scoateți-o pe hârtie de bucătărie și presărați sare și boia.

  • Pasul 3

    Puneți smântâna dublă și stiltonul într-o tigaie mică și încălziți ușor, în timp ce bateți, până când formează un sos neted. Se fierbe timp de 1 minut, apoi se ia de pe foc.

  • Pasul 4

    Încălziți o plită sau o tigaie la foc mare și stropiți știuleții de porumb ușor cu ulei. Plătiți sau prăjiți timp de 8-10 minute sau până când este cu adevărat carbonizat.

  • Pasul 5

    Pentru a servi, împărțiți sosul între 2 farfurii de împărțire, puneți știulete de porumb deasupra și apoi îngrămădiți pe cojile de cartofi crocante și presărați cu puțină boia.

Informatii nutritionale

  • Kcals 762
  • Gras 65.3g
  • Saturează 32.2g
  • Carbohidrați 29.1g
  • Zaharuri 3.1g
  • Fibră 4.1g
  • Proteină 11.9g
  • Sare 1.5g
.
#Porumb #știuleț #fonduta #stilton #și #piei #cartofi #crocante
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *