Skip to content

Vegetarian

Tipul bucătăriei:

Porumb condimentat pe stiule

Porumb pentru grătar

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 6
  • Uşor

Încurajează această gustare de stradă mexicană la grătar cu sos gochujang coreean puternic pentru următorul tău grătar


Ingrediente

  • porumb pe stiuleti 6
  • ulei de rapita
  • parmezan (sau alternativă vegetală) 50g, ras fin
  • felii de lime a servi

SOS ELOTES

  • maioneză 5 linguri
  • smantana 6 linguri
  • brânză feta 150g, maruntit marunt
  • lămâie verde 1, cu coaja si zeama
  • gochujang sau pasta sau sos de chilli 2 linguri
  • boia afumată 1/4 lingurita
  • coriandru tocate fin pentru a face 2 linguri

Metodă

  • Pasul 1

    Amestecați toate ingredientele pentru sos, apoi puneți-le într-o tavă de copt puțin adâncă. Acest lucru va face mai ușor să acoperiți porumbul.

  • Pasul 2

    Încinge grătarul sau o tigaie de grătar. Ungeți știuleții de porumb cu puțin ulei și puneți la grătar timp de 8-10 minute (sau 15-20 de minute pe o tigaie), întorcându-le din când în când, astfel încât să fie carbonizate
    peste tot. Scufundați-le direct în sos, răsturnând știuleții pentru a-i înveli peste tot. Stropiți cu parmezan și serviți cu felii de lime și orice sos rămas.

Informatii nutritionale

  • Kcals 495
  • Gras 37.2g
  • Saturate 10.7g
  • Carbohidrați 25.8g
  • Fibră 3.2g
  • Proteină 12.5g
  • Sare 1.5g
#Porumb #pentru #grătar
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *