Tipul bucătăriei:
Quiche cu brânză și ceapă
- servește 4 persoane
- Uşor
Folosind ceapă de primăvară și produse de patiserie gata, reduceți timpul de gătit, astfel încât să puteți coace această tartă vegetariană clasică în timpul săptămânii
Încercați quiche-ul nostru cu brânză și ceapă, apoi consultați rețeta noastră de quiche lorraine.
Pentru mai multe opțiuni fără carne, încercați plăcinta vegetariană, wellington vegetarian și mai multe rețete vegetariene.
Ce este o quiche?
O quiche este un tip de tartă franceză cu o cutie de patiserie care conține o umplutură de ou cremoasă la cuptor. Cea mai faimoasă quiche este Quiche Lorraine, care adaugă slănină sărată umpluturii. Adăugarea brânzeturilor nu este tradițională într-o quiche Lorena și ar fi privită cu nerăbdare de puristi, dar veți găsi că cele mai multe rețete moderne vor adăuga brânză rasă de un fel – gruyère fiind cea mai populară.
După ce ați însușit elementele de bază ale unei quiche, puteți adăuga tot felul de umpluturi. Legumele verzi de primăvară, cum ar fi sparanghelul și mazărea, sunt minunate, la fel ca somonul și mărarul afumat, iar o quiche clasică de brânză și ceapă este o adevărată plăcere a mulțimii.
Cum se face quiche patiserie
Când faceți produse de patiserie, este important să păstrați totul cât mai răcoros posibil, astfel încât untul dvs. să fie tăiat cubulețe și răcit înainte de utilizare. De asemenea, trucul este să nu suprasolicitați aluatul de patiserie, deci dacă frecați cu degetele, folosiți doar o mișcare ușoară și chiar vârfurile degetelor. Dacă aveți unul, un robot de bucătărie este excelent pentru a pulsa împreună făina și untul și păstrează totul la rece. Așezarea aluatului în frigider înainte de rulare ajută, de asemenea, la oprirea reducerii acestuia în cuptor mai târziu, iar o răcire finală odată ce ați căptușit forma va ajuta la menținerea formei.
Îți poți îngheța resturile de albușuri?
Veți avea câteva albușuri rămase din această rețetă, așa că păstrați-le într-un recipient rezistent la congelator și congelați atunci când trebuie să faceți bezea. Odată dezghețate, se biciuiesc foarte bine.
Rețetă de quiche ușoară
Ingrediente
- patiserie gata laminată Pachet de 300g
- unt pentru prajit
- ceapa verde 2 buchete, tăiate și tocate mărunt
- ouă 3
- tot laptele 75 ml
- cheddar 150g, ras
- salată verde a servi
Metodă
-
Pasul 1
Încălziți cuptorul la 180 ° C / ventilator 160 ° C / gaz 4. Folosiți produsele de patiserie pentru a căpăta o formă de tartă de 23 cm, apoi tăiați-l, dar lăsați puțin deasupra pentru contracție. Răsfoiți niște hârtie de copt, apoi neteziți-o și așezați-o peste patiserie înainte de a umple cu fasole de copt sau fasole uscată. Coaceți orb timp de 10 minute, apoi îndepărtați hârtia și fasolea și coaceți încă 5 minute. Tăiați patiseria la culoare cu un cuțit mic zimțat și răciți-o.
-
Pasul 2
Încălziți un buton de unt într-o tigaie și gătiți ceapa de primăvară timp de 7-8 minute sau până când este foarte moale. Rece.
-
Pasul 3
Bateți împreună ouăle și laptele într-un castron, apoi amestecați ceapa răcită și brânza și condimentați. Se toarnă în cutia de patiserie, apoi se coace timp de 25-30 de minute sau până când tocmai s-a așezat și ușor aurie deasupra. Se răcește până se încălzește, apoi se servește cu o salată verde.
Informatii nutritionale
- Kcals 598
- Gras 42g
- Saturează 19g
- Carbohidrați 33.1g
- Zaharuri 5.6g
- Fibră 3.7g
- Proteină 20.2g
- Sare 1.3g