Skip to content

Vegetarian

Tipul bucătăriei:

Rădăcinoase Prăjite Cu Rețetă De Brânză De Capră

Rădăcini prăjite și brânză de capră

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 2
  • Uşor

Sfecla roșie pământească și păstârnacul și morcovii prăjiți oferă un contrast excelent cu brânza de capră bogată și cremoasă din acest fel de mâncare. Aceasta este o cină cu adevărat simplă, care necesită foarte puțin timp de lucru.


Ingrediente

  • sfecla rosie cruda 2, decojite și tăiate felii
  • morcovi pui 5, înjumătățit pe lungime
  • păstârnac mic 2, decojite și feliate pe lungime puțin mai groase decât sfecla roșie
  • ceapa rosie 1, feliate în discuri groase
  • brânză de capră individuală cu coajă 2, aproximativ 90-100g fiecare pentru a servi
  • rachetă o mână de frunze de servit
  • pâine crustă sau linte Puy a servi

ÎMBRACȚIE

  • otet de vin rosu 3 linguri
  • ulei de masline 1 lingura
  • miere limpede 1 lingura
  • ardei iute roșu 1, însămânțat și tăiat cubulețe
  • portocale ½, cu coaja si zeama

Metodă

  • Pasul 1

    Încinge cuptorul la 190C/ventilator 170C/gaz 5. Amestecă toate ingredientele pentru dressing cu niște piper proaspăt măcinat și sare. Rezervați 1 lingură de dressing pentru mai târziu. Îngrămădiți sfecla roșie feliate, morcovii, păstârnacul și ceapa în 2 vase individuale de copt. Stropiți peste restul dressingului, apoi amestecați împreună, astfel încât totul să fie bine acoperit. Se prăjește timp de 30-35 de minute, până când toate legumele sunt aproape fragede.

  • Pasul 2

    Așezați o brânză de capră peste fiecare grămadă de legume. Se da din nou la cuptor pentru 3-5 minute, pana cand branza se simte moale si fierbinte la atingere. Puneți cu lingura sosul rezervat și serviți cu frunze de rucola, pâine crustă sau niște linte Puy calde.

Informatii nutritionale

  • Kcals 390
  • Gras 19.8g
  • Saturate 9.9g
  • Carbohidrați 33.6g
  • Fibră 9.6g
  • Proteină 14.6g
  • Sare 1g
#Rădăcini #prăjite #și #brânză #capră
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *