Tipul bucătăriei:
Ravioli cu trufe și ricotta
- serveste 10
- Uşor
Ravioli prăjiți vreodată? Câteva ingrediente pentru trucuri fac aceste tartine impresionante să fie rapid și ușor de făcut
Încercați aceste ravioli cu trufe, apoi verificați mafalde de paste cu trufe, burgeri cu ciuperci cu trufe și arancini cu trufe.
Ingrediente
- ulei de floarea soarelui
- ouă 2, batut cu furculita
- ravioli cu spanac proaspăt și ricotta 2 pachete de 250 g
- pesmet panko 120 g, zdrobit sau șuierat până la firimituri foarte fine
- ulei de trufe 2 linguri
- parmezan 50 g, ras
Metodă
-
Pasul 1
Umpleți o cratiță mare și adâncă 1/3 cu ulei și încălziți-o până ajunge la aproximativ 180 de grade – folosiți un termometru pentru a verifica.
-
Pasul 2
În timp ce uleiul se încălzește, puneți oul într-un castron și întindeți pesmetul pe o tavă. Câteva o dată, înmuiați ravioli în ou, scuturați excesul, apoi aruncați în firimituri pentru a se acoperi. Ungeți toate ravioli, apoi luați o altă tavă și tapetați cu rulou de bucătărie.
-
Pasul 3
Aproximativ 8 o dată, se coboară ravioli în ulei pe o lingură cu fantă și se prăjesc 1-2 minute, întorcându-se până devin aurii și umflați. Ridicați ravioli prăjiți pe tava tapetată cu hârtie pentru a se scurge și continuați să prăjiți în loturi până când sunt gata. Scurgeți ultimul lot pe hârtie – și folosiți mai multă hârtie pentru a lipi vârfurile, astfel încât acestea să fie cu adevărat uscate. Puneți ravioli fierbinți pe o farfurie mare sau un platou și stropiți cu ulei de trufe, apoi stropiți rapid cu parmezan ras și amestecați cu grijă pentru a se acoperi. Unele dintre ravioli vor fi încă fierbinți, așa că aveți grijă cu acest bit.
Informatii nutritionale
- Kcals 221
- Gras 11.4g
- Saturate 3.9g
- Carbohidrați 20.5g
- Fibră 1.5g
- Proteină 8.4g
- Sare 0,5g