Skip to content

Vegetarian

Tipul bucătăriei:

Reteta Risotto cu dovlecei si mazare cu anghinare

Risotto cu dovlecei, mazăre și anghinare, orz

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 4
  • Uşor

Acest risotto vegetarian cu dovlecei, mazăre și anghinare este un fel de mâncare delicios de vară, care se simte indulgent, dar are sub 300 de calorii. Orzul perlat este o alternativă mai sănătoasă, mai bogată în fibre, la orezul risotto normal.


Încercați acest risotto cu mazăre, dovlecei și orz cu anghinare, apoi consultați mai multe rețete de risotto, cum ar fi risotto-ul nostru vegetarian, risotto cu mazăre și șuncă și risotto sănătos.

Pentru mai multe opțiuni de legume, încercați lasagna vegetariană, musaca vegetariana, paella vegetariană si altul retete vegetariene.

Ingrediente

  • spray cu ulei de măsline
  • ceapă 1 mare, taiat cubulete
  • usturoi 1 cuișoare, zdrobită
  • arpacaș 200 g
  • stoc de legume 600 ml, fierbinte
  • mazăre proaspătă 150 g
  • dovlecel 2, mărunțit
  • inimioare de anghinare 6 în saramură, feliate
  • cuarc 3 linguri

Metodă

  • Pasul 1

    Se încălzește un spray de măsline într-o tigaie și se prăjește ceapa până se înmoaie. Se adaugă usturoiul pentru un minut, apoi se adaugă orzul. Se amestecă cu ceapa și se toarnă peste bulionul fierbinte. Acoperiți și fierbeți timp de 40 de minute sau până când orzul este fraged. Se amestecă totuși mazărea, dovleceii și anghinarea cu multe condimente și se fierbe încă 5 minute până când mazărea este gătită. Se ia de pe foc, se adauga quark-ul si se serveste.

Informatii nutritionale

  • Kcals 298
  • Gras 2.3g
  • Saturate 0,4g
  • Carbohidrați 54,7g
  • Fibră 6.1g
  • Proteină 11.7g
  • Sare 0,6g
#Risotto #dovlecei #mazăre #și #anghinare #orz
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *