Skip to content

Vegetarian

Tipul bucătăriei:

2415

Romano rellenos cu salsa chipotle

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • face 6
  • Uşor

Ardei umpluți cu o răsucire. Acești ardei dulci Romano sunt făcuți pentru a fi umpluți cu un amestec de orez picant și mozzarella. Servite cu o salsa chilli chipotle, sunt o masă rapidă la mijlocul săptămânii sau un început de weekend.


Ingrediente

  • ardei romano 6
  • ulei de masline
  • ceapa rosie 1, tocat fin
  • ardei iute jalapeño felii 2-3 linguri dintr-un borcan, tocate
  • usturoi 1 cuișoare, zdrobit
  • orez basmati fiert pachet de 250 g
  • roșii prune 3, tocat
  • coriandru ½ grămadă mică, tocată
  • mozzarella 3 bile, rase grosier

salsa

  • pasta de chipotle 1 lingura
  • ceapa rosie ½, tocat fin
  • roșii prune 1, tocat
  • coriandru o mână, tocată
  • lămâie verde 1, suc
  • ulei de masline

Metodă

  • Pasul 1

    Încinge cuptorul la 200C/ventilator 180C/gaz 6. Așezați ardeii întregi într-o tavă sau tavă unsă cu ulei într-un singur strat. Stropiți cu mai mult ulei apoi asezonați. Coaceți 20 de minute apoi scoateți și răciți puțin.

  • Pasul 2

    În timp ce ardeii sunt la cuptor, fierbeți ceapa roșie, jalapeños și usturoiul în puțin ulei până se înmoaie, apoi amestecați orezul, roșiile și coriandru. Se răcește, apoi se amestecă mozzarella și se condimentează.

  • Pasul 3

    Tăiați cu grijă o fante în centrul fiecărui ardei, scoateți toate semințele și sâmburele și umpleți cu amestecul de orez. Se da din nou la cuptor pentru inca 20-30 de minute pana cand ardeii sunt moi si blaturile sunt aurii.

  • Pasul 4

    Se amestecă ingredientele pentru salsa cu 1 lingură de ulei de măsline și se servesc cu lingura.

Informatii nutritionale

  • Kcals 320
  • Carbohidrați 22.2g
  • Proteină 15.3g
  • Gras 17.7g
  • Sare 0,9g
  • Fibră 4.5g
#Romano #rellenos #salsa #chipotle
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *