Tipul bucătăriei:
Roșii hasselback la cuptor
- servește 6 ca o parte
- Uşor
Această rețetă de roșii hasselback coapte este gata în mai puțin de o oră, foarte ușoară și este o garnitură grozavă. Acest fel de mâncare combină arome clasice pe care toată lumea le va iubi
Încercați această rețetă de roșii hasselback coapte, apoi verificați supa de roșii, pastele cu roșii, roșii cherry prăjite și mai multe rețete de roșii.
Încercați să vă faceți propriul pesto pentru acest fel de mâncare de roșii cu rețeta noastră de pesto de casă.
Ingrediente
- aluat 3-4 felii, tăiate pătrate
- ulei de masline
- roșii prune 12
- mozzarella 2-3 bile, rupte în bucăți mici
- foi de dafin 6, tăiați în jumătate pe lungime
- pesto proaspăt 1 cada
Metodă
-
Pasul 1
Incingeti cuptorul la 200C/ventilator 180C/gaz 6. Ungeti fiecare bucata de paine cu ulei de masline, puneti-o in baza unui vas de copt si puneti vasul la cuptor in timp ce pregatiti rosiile (nu o lasati mai mult de 20 de minute).
-
Pasul 2
Faceți 5 sau 6 tăieturi în fiecare roșie ca și cum ați tăia-o felii, dar nu ați tăia complet. Îndesați o bucată de mozzarella în fiecare tăietură. Umpleți tăietura centrală a fiecărei roșii cu o bucată de dafin, apoi așezați roșiile pe pâine, care ar fi trebuit să înceapă să se croască, în vasul de copt. Pune niște pesto în fiecare tăietură, ținând părțile deschise dacă este nevoie. Stropiți peste mai mult ulei de măsline și asezonați bine.
-
Pasul 3
Coaceți timp de 20 de minute sau până când roșiile sunt moi și gătite. Serviți cu puțin din pâinea care ar fi trebuit să absoarbă orice suc.
Informatii nutritionale
- Kcals 321
- Gras 22.4g
- Saturate 7.8g
- Carbohidrați 16.5g
- Fibră 2.9g
- Proteină 12g
- Sare 2.3g