Skip to content

Vegetarian

Tipul bucătăriei:

Rosti de pastarnac in tigaie

Rösti de pastarnac si cartofi

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 2
  • Puțin efort

O întorsătură a clasicului rösti de cartofi pentru a folosi resturile de păstârnac din sezonul sărbătorilor. Serviți acest rösti alături de o friptură sau blat cu un ou poșat pentru brunch


Ingrediente

  • cartof 200 g, decojite și ras
  • păstârnac 200 g mici, decojite și ras
  • ceapă ½, ras
  • cimbru 2 crengute, frunzele decojite
  • unt 25 g, topit plus extra pentru prajit

Metodă

  • Pasul 1

    Pune cartoful ras într-un prosop curat și stoarce pentru a elimina excesul de apă. Turnati intr-un bol cu ​​pastarnacul, ceapa, cimbru si untul topit. Asezonați foarte bine și amestecați.

  • Pasul 2

    Se încălzește o tigaie antiaderentă, apoi se pune amestecul și se presează cu o spatulă. Gatiti 6-8 minute pana devine maro auriu si crocant dedesubt. Răsturnați rösti-ul pe o farfurie, apoi puneți-l din nou cu partea crudă în jos și continuați să gătiți încă 6-8 minute până când sunt complet gătiți. Împărțiți în 2 și serviți.

Informatii nutritionale

  • Kcals 299
  • Gras 17.8g
  • Saturate 10.4g
  • Carbohidrați 32.3g
  • Fibră 6.3g
  • Proteină 4.4g
  • Sare 0,35g
#Rösti #pastarnac #cartofi
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *