Skip to content

Vegetarian

Tipul bucătăriei:

Sabich cu tahini verzi

Sabich cu tahini verzi

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • Un mic efort

John Gregory-Smith își împărtășește ideea despre un sabich – o pitta caldă umplută cu vinete la grătar, ouă fierte, salată și tahini


Această versiune a unui sabich a fost inspirată de magazinul preferat al autorului de rețete John Gregory-Smith, Sabich numărul 10 de pe strada Tchernichovsky. Luarea sa este făcută cu tahini verzi, care îi conferă o lovitură bogată pe bază de plante.

De asemenea, verificați mai multe rețete de vinete, cum ar fi vinetele noastre umplute cu pisto.

Ingrediente

  • castravete 1/4, tocate mărunt
  • roșii 2, tocate mărunt
  • ceapa verde 3, tocat mărunt
  • lămâie 1/2, suc
  • ulei de masline 3 linguri
  • Vânătă 1 mare (aproximativ 350g), feliat subțire în benzi lungi
  • pittas 4 rotunde, încălzite
  • ouă 2, fierte tare și tăiate felii
  • sos de chili a servi

TAHINI VERZI

  • tahini 80g
  • lămâie 1, suc
  • patrunjel cu frunze plate 2 pumni mari
  • frunze de menta 2 pumni mari

Metodă

  • Pasul 1

    Pune castravetele, roșiile, ceapa de primăvară și zeama de lămâie într-un castron. Se condimentează cu puțină sare și se amestecă.

  • Pasul 2

    Pentru a face tahini verzi, puneți toate ingredientele într-un mic robot de bucătărie cu 6 linguri de apă și un pic de condimente și amestecați până la omogenizare.

  • Pasul 3

    Încălziți o plită sau o tigaie antiaderentă la foc mare. Se toarnă uleiul într-un vas de mică adâncime și se adaugă un praf bun de sare. Aruncați vinetele în ulei și condimentați cu sare. Plătiți sau prăjiți timp de aproximativ 2-3 minute pe parte sau până când sunt carbonizate și cu adevărat fragede.

  • Pasul 4

    Pentru a servi deschideți pitoșii și completați-le cu ouăle, salata și vinetele. Stropiți peste o mulțime de tahini verzi și adăugați sos de chilli după gust.

Informatii nutritionale

  • Kcals 472
  • Gras 23.9g
  • Saturează 3.8g
  • Carbohidrați 43.6g
  • Zaharuri 6g
  • Fibră 7.1g
  • Proteină 17g
  • Sare 0,9g
.
#Sabich #tahini #verzi
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *