Skip to content

Fara glutenVegetarian

Tipul bucătăriei:

Salata de cantalupe Reteta de salata caprese

Salata caprese de pepene galben la gratar

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • servește 2 ca starter
  • Uşor

Această salată caprese de pepene galben la grătar este un început excelent pentru lunile de vară. Acest lucru funcționează bine și cu pepenele verde, doar schimbă mozzarella cu feta și stropește cu câteva frunze de oregano și rucola


*Această rețetă nu conține gluten conform standardelor industriei

Ingrediente

  • pepene galben 1, mic
  • oțet balsamic 50 ml
  • ulei de masline
  • roșii prune baby 10, înjumătățit
  • mozzarella sau burrata 1 minge
  • busuioc un buchet mic, frunze culese
  • mentă un buchet mic, frunze culese
  • pâine crustă a servi

Metodă

  • Pasul 1

    Pepenele galben se înjumătăţeşte, se îndepărtează seminţele şi coaja şi se aruncă. Tăiați carnea în jumătăți de lună. Stropiți pepenele galben cu puțină sare pentru a scoate puțin din apă. Se lasa la scurs pe hartie de bucatarie. Gătiți oțetul balsamic într-o tigaie mică la foc mic, până devine siropos și redus, aproximativ 5 minute. Se lasa la racit.

  • Pasul 2

    Se încălzește o tigaie cu grătar. Uscați pepenele galben cu hârtie de bucătărie, apoi ungeți cu puțin ulei. Pepenele galben la grătar pe ambele părți până când capătă linii carbonizate, aproximativ 2 minute pe fiecare parte.

  • Pasul 3

    Împărțiți pepenele galben în 2 farfurii, adăugați jumătățile de roșii și rupeți peste mozzarella. Se împrăștie cu ierburi și se stropește cu ulei și balsamic. Serviți cu pâine (cu excepția cazului în care nu aveți gluten).

Informatii nutritionale

  • Kcals 391
  • Gras 19.3g
  • Saturate 9.6g
  • Carbohidrați 35g
  • Zaharuri 34.6g
  • Fibră 5.7g
  • Proteină 16.5g
  • Sare 1.3g
.
#Salata #caprese #pepene #galben #gratar
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *