Skip to content

Vegetarian

Tipul bucătăriei:

Rețetă de salată Crudo Veg pentru dietă crudă

Salată crudo veg

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • servește 4 ca starter
  • Uşor

Această salată colorată crudo vegetală este crocantă și răcoritoare, un început excelent de vară. Cele mai multe dintre aceste legume sunt feliate cel mai bine pe o mandolină – dar dacă nu vă simțiți confortabil folosind una sau nu aveți una, tăiați totul cât mai subțire posibil sau folosiți un cojitor de legume


Trend spot: mâncare crudă

Mâncarea italiană își are momentul în soarele (britanic) și un fel special care a atras atenția restauratorilor chiar acum este crudo. Însemnând „crud”, crudo se referă la ingrediente. Aceleași reguli se aplică indiferent dacă folosiți pește, carne sau legume – doar cele mai proaspete și mai sezoniere ingrediente vor fi valabile.

Vrei cât mai puțin timp de la mare / sol / padoc până la placă. Crudo de pește este popular de-a lungul coastelor Italiei continentale, Siciliei și Sardiniei, iar cel mai simplu poate fi îmbrăcat doar cu ulei de măsline, sare și suc de lămâie. Temperatura este esențială – servirea crudo direct din frigider va estompa aromele. Aici, am aplicat tratamentul legumelor de sezon pentru a face o salată de vară colorată, crocantă și vibrantă. Îngrămădiți-l sus și săpați.

Ingrediente

  • morcov 1 mediu, ras subțire
  • pui de dovlecei 4, ras subțire
  • fenicul 1 mic, feliat subțire
  • ridichi 4, feliate subțire
  • Mar roz Lady 1, miez și feliat subțire
  • bomboană sfeclă roșie 1 mediu, decojit și feliat subțire
  • mentă o mică mână de frunze
  • busuioc o mică mână de frunze

ÎMBRĂCĂMINTE

  • ulei de măsline extra virgin 4 linguri
  • lămâie 1, zestrat și suc
  • ardei iute roșu 1, însămânțată și tocată mărunt

Metodă

  • Pasul 1

    Puneți morcovul, dovleceii, feniculul, ridichile și mărul într-un castron umplut cu apă cu gheață și lăsați 5-10 minute – acest lucru le va face crocante.

  • Pasul 2

    Se scurge bine și se usucă pe hârtie de bucătărie.

  • Pasul 3

    Bateți împreună uleiul de măsline extravirgin, coaja și zeama de lămâie și ardeiul iute roșu cu un pic de condimente într-un castron, apoi adăugați sfecla roșie și legumele.

  • Pasul 4

    Aruncați bine, împrăștiați ierburile, lingurați pe un platou și serviți.

Informatii nutritionale

  • Kcals 176
  • Gras 12g
  • Saturează 1.8g
  • Carbohidrați 11.2g
  • Zaharuri 8.9g
  • Fibră 4.3g
  • Proteină 3.7g
  • Sare 0,3g
.
#Salată #crudo #veg
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *