Vegetarian

Tipul bucătăriei:

Rețetă de salată de sfeclă roșie cu brânză de capră

Salată de brânză de capră și citrice de sfeclă roșie

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul
  • servește 6
  • Uşor

Alungă bluesul din ianuarie cu această salată de sfeclă strălucitoare și colorată, cu arome citrice și brânză de capră cremoasă


Încercați această salată de sfeclă roșie, apoi verificați aici mai multe rețete de sfeclă roșie.

Folosiți o mandolină pentru sfeclă roșie și legume în această salată, dacă aveți una. Dacă nu, este posibil să doriți să tăiați sfecla în bețe de chibrit pentru a le face suficient de subțiri pentru a absorbi murătura.

Ingrediente

  • sfeclă roșie 6 medii (dacă este posibil culori amestecate), curățate și feliate foarte subțiri
  • portocale 2, decojite și segmentate
  • grapefruit roșu 1, decojite și segmentate
  • oțet de cidru 4 linguri
  • zahăr pudră 2 linguri
  • quinoa roșie gătită Pungă de 250g
  • ulei de masline pentru ploaie
  • Micile Pietre prețioase 2, mărunțită
  • varză de Bruxelles 100g, mărunțit fin
  • nuci caju 50g, tocate aproximativ
  • semințe amestecate 50g
  • sos de soia 1 lingură
  • draga draga 2 linguri
  • mărar o grămadă mică, frunze culese
  • branza de capra 200g, feliat subțire

ÎMBRĂCĂMINTE

  • portocale 1, suc
  • grapefruit ½, suc
  • muștar integral 1 lingură
  • draga draga 1 lingură
  • ulei de măsline extra virgin 100 ml

Metodă

  • Pasul 1

    Puneți sfecla roșie, portocalele și segmentele de grapefruit într-un castron mare, adăugați oțetul de cidru, zahărul și câteva condimente și amestecați bine.

  • Pasul 2

    Se rupe quinoa într-un alt castron, se stropesc cu puțin ulei și se condimentează. Adăugați Little Gems și varza de Bruxelles. Se amestecă toate ingredientele pentru pansament și unele condimente într-o ulcică mică.

  • Pasul 3

    Încălziți o tigaie mică, antiaderentă, la foc mediu și prăjiți nucile și semințele timp de 1 minut, apoi adăugați sosul de soia, miere și o picătură de ulei și buleți încă câteva minute până când se lipesc. Pune deoparte.

  • Pasul 4

    Pentru asamblare, amestecați sfecla murată și fructele în verdeață. Aruncați pansamentul și majoritatea mărarului. Întoarceți-vă într-un platou și acoperiți cu nucile lipicioase, brânza de capră și mărarul rămas.

Informatii nutritionale

  • Kcals 588
  • Gras 37.7g
  • Saturează 10.4g
  • Carbohidrați 41,9g
  • Zaharuri 24.5g
  • Fibră 7.1g
  • Proteină 16.7g
  • Sare 1.4g
.
#Salată #brânză #capră #și #citrice #sfeclă #roșie
Gătit cu drag de pe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Redimensionarea fontului
Contrast