Skip to content

Fara glutenVegetarian

Tipul bucătăriei:

salata feta de cartofi dulci

Salată de cartofi dulci și feta

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • servește 4 persoane
  • Uşor

Această rețetă de salată folosește cartofi dulci de rozmarin prăjiți și brânză feta sfărâmicioasă și este perfectă pentru un prânz sau o cină mai ușori. Adăugați niște nuci de pin prăjite, frunze proaspete de năsturel și stropiți cu niște sos de casă pentru a servi


* Această rețetă este fără gluten conform standardelor din industrie

Ingrediente

  • cartofi dulci 3 medii, decojite și tăiate în bucăți
  • ace de rozmarin tocat pentru a face 1 lingură
  • ulei de masline
  • feta 200g, sfărâmat
  • năsturel 50g
  • nuci de pin prăjite 2 linguri

ÎMBRĂCĂMINTE

  • otet de vin alb 2 linguri
  • mustar Dijon 1 linguriță
  • ardei iute roșu 1, tocat mărunt

Metodă

  • Pasul 1

    Încălziți cuptorul la 220 ° C / ventilator 200 ° C / gaz 7. Aruncați cartoful dulce cu rozmarinul, câteva condimente și 2 linguri de ulei de măsline. Puneți pe o tavă de copt și prăjiți-le timp de 20-25 de minute sau până se înmoaie.

  • Pasul 2

    Între timp, amestecați toate ingredientele pentru dressing cu 2 linguri de ulei de măsline. Aruncați cartoful dulce într-un castron și aruncați cu jumătate de sos.

  • Pasul 3

    Aranjați pe un platou și acoperiți cu feta, nasturel și nuci de pin. Stropiți peste restul pansamentului pentru a servi.

Informatii nutritionale

  • Kcals 406
  • Gras 27g
  • Saturează 9g
  • Carbohidrați 27.4g
  • Zaharuri 14.8g
  • Fibră 4.8g
  • Proteină 11g
  • Sare 1.5g
.
#Salată #cartofi #dulci #și #feta
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *