Tipul bucătăriei:
Salată de cartofi dulci și feta
- servește 4 persoane
- Uşor
Această rețetă de salată folosește cartofi dulci de rozmarin prăjiți și brânză feta sfărâmicioasă și este perfectă pentru un prânz sau o cină mai ușori. Adăugați niște nuci de pin prăjite, frunze proaspete de năsturel și stropiți cu niște sos de casă pentru a servi
* Această rețetă este fără gluten conform standardelor din industrie
Ingrediente
- cartofi dulci 3 medii, decojite și tăiate în bucăți
- ace de rozmarin tocat pentru a face 1 lingură
- ulei de masline
- feta 200g, sfărâmat
- năsturel 50g
- nuci de pin prăjite 2 linguri
ÎMBRĂCĂMINTE
- otet de vin alb 2 linguri
- mustar Dijon 1 linguriță
- ardei iute roșu 1, tocat mărunt
Metodă
-
Pasul 1
Încălziți cuptorul la 220 ° C / ventilator 200 ° C / gaz 7. Aruncați cartoful dulce cu rozmarinul, câteva condimente și 2 linguri de ulei de măsline. Puneți pe o tavă de copt și prăjiți-le timp de 20-25 de minute sau până se înmoaie.
-
Pasul 2
Între timp, amestecați toate ingredientele pentru dressing cu 2 linguri de ulei de măsline. Aruncați cartoful dulce într-un castron și aruncați cu jumătate de sos.
-
Pasul 3
Aranjați pe un platou și acoperiți cu feta, nasturel și nuci de pin. Stropiți peste restul pansamentului pentru a servi.
Informatii nutritionale
- Kcals 406
- Gras 27g
- Saturează 9g
- Carbohidrați 27.4g
- Zaharuri 14.8g
- Fibră 4.8g
- Proteină 11g
- Sare 1.5g