Skip to content

Vegetarian

Tipul bucătăriei:

1987

Salată de linte Puy, ceapă roșie și ierburi

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 8
  • Uşor

Sațioasă și sănătoasă, lintea Puy face cea mai bună salată simplă, aruncată într-un sos de lămâie și chimen cu ierburi proaspete. O rețetă rapidă de făcut după muncă.


Ingrediente

  • ceapa rosie 1 mic, taiat in jumatate si feliat fin
  • lămâi 2, suc
  • zahăr tos auriu 2 lingurite
  • chimen măcinat 1 lingura
  • usturoi 1 cuișoare, zdrobit
  • linte Puy 300 g
  • coriandru buchet mic, frunze culese
  • pătrunjel buchet mic, frunze culese

Metodă

  • Pasul 1

    Pune ceapa intr-un bol cu ​​sucul de lamaie, zaharul, chimenul si usturoiul. Se amestecă și se lasă la marinat 10 minute. Gătiți lintea până când se înmoaie, clătiți și scurgeți. Se amestecă cu amestecul de ceapă, se condimentează bine apoi se adaugă ierburile și se amestecă din nou.

Informatii nutritionale

  • Kcals 123
  • Carbohidrați 20.7g
  • Proteină 9.4g
  • Gras 0,8g
  • Sare 0,02g
  • Fibră 3.5g
#Salată #linte #Puy #ceapă #roșie #și #ierburi
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *