Skip to content

Vegetarian

Tipul bucătăriei:

1419

Salata de morcovi si ridichi

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 10
  • Uşor

O salată crocantă și crocantă, care este o alegere excelentă la buget pentru a hrăni o mulțime sau o mare adunare de familie. Morcovul și ridichea mărunțite primesc un dressing proaspăt în stil asiatic, cu oțet de orez și semințe de susan.


Ingrediente

  • otet de orez 125 ml
  • zahăr pudră 3 linguri
  • morcovi 5 mari, mărunțiți sau tăiate julien
  • ridichi 150 g, felii subțiri
  • seminte de susan 2 linguri, prăjite

Metodă

  • Pasul 1

    Fierbeți oțetul cu zahărul și 1 linguriță de sare într-o tigaie până devine siropos, aproximativ 2-3 minute. se ia de pe foc si se raceste.

    Pune morcovii și ridichiile într-un castron și turnăm peste dressingul răcit. Se lasa la rece cel putin 1 ora pentru ca legumele sa fie crocante. inainte de servire se presara cu seminte de susan si se asezoneaza.

Informatii nutritionale

  • Kcals 59
  • Carbohidrați 10.4g
  • Proteină 1g
  • Gras 1.7g
  • Sare 0,06g
  • Saturate 0,2g
  • Fibră 2g
#Salata #morcovi #ridichi
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *