Skip to content
Close

Vegetarian

Tipul bucătăriei:

Salata de avocado si nasturel cu grapefruit roz

Salata de nasturel si avocado cu grapefruit roz si vinegreta Campari

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 2
  • Uşor

Această salată proaspătă de nasturel și avocado cu grapefruit roz și vinegretă Campari este un început excelent de vară. Este vegetarian, ușor și gata în 30 de minute


Ingrediente

  • nasturel 1 buchet sau pungă de 100 g
  • grapefruit roz 1
  • zahăr tos auriu 2 linguri
  • Campari 2 linguri
  • oțet de zmeură sau de cidru 2 linguri
  • ulei de masline
  • avocado 1
  • burrata 1

Metodă

  • Pasul 1

    Dacă cresonul este în grămadă, răsuciți frunzele, apoi tăiați fundul de pe tulpini și tăiați-le. Dacă aveți o pungă de nasturel, tăiați-l aproximativ pe tot. Puneți lotul într-un castron mare. Tăiați mușchiul grapefruit-ului folosind un cuțit zimțat și apoi tăiați între membrană pentru a elibera segmentele în bol (dacă faceți acest lucru deasupra bolului, nu veți irosi suc).

  • Pasul 2

    Stoarce orice suc din resturile de grapefruit într-o cană. Puneti zaharul si Camparii intr-o tigaie si incalziti pana obtineti un sirop gros, adaugati sucul de grapefruit din ulcior si otetul. Se amestecă cu 4 linguri de ulei de măsline și se asezonează. Gustați din vinegreta și condimentați-o, adăugați mai mult zahăr sau ulei dacă doriți. Se toarnă peste salată, se înjumătățește și se sâmburează avocado și se taie felii și se răstoarnă cu grijă totul în bol. Împărțiți în 2 farfurii și adăugați jumătate din burrata la fiecare, rupând-o în bucăți.

Informatii nutritionale

  • Kcals 638
  • Gras 45.1g
  • Saturate 14g
  • Carbohidrați 32.4g
  • Fibră 5.3g
  • Proteină 14.8g
  • Sare 0,7g
.
#Salata #nasturel #avocado #grapefruit #roz #vinegreta #Campari
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Redimensionarea fontului
Contrast