Skip to content

Vegetarian

Tipul bucătăriei:

Două boluri umplute cu paste cretate, roșii fripte, busuioc și bile de brânză albă

Salată de paste cu bocconcini, capere și roșii

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • servește 2
  • Uşor

Luați salata de paste la nivelul următor adăugând roșii cubulețe dulci și bile de brânză mozzarella pentru o cină ușoară cu legume


Ingrediente

  • paste scurte (cum ar fi radiatori) 150g
  • roșii de viță de vie 3, cubulete
  • ulei de masline 2 linguri
  • otet de vin rosu 1 lingură
  • capere pentru bebeluși 1 lingură
  • bocconcini Pachet de 150g, golit și bilele rupte în jumătate dacă sunt mari (vezi notele de mai jos)
  • busuioc o mână, tocată
  • arpagic tocat pentru a face 2 linguri

Metodă

  • Pasul 1

    Gatiti pastele urmand instructiunile pachetului. În timp ce pastele se gătesc, aruncați roșiile, uleiul de măsline, oțetul, caperele și multe condimente într-un castron.

  • Pasul 2

    Scurgeți pastele, apoi clătiți-le sub apă rece și scurgeți-le din nou. Se adaugă la amestecul de roșii și se aruncă foarte bine. Se lasă 5 minute, aruncând de câteva ori.

  • Pasul 3

    Adăugați bocconcini și ierburi și aruncați din nou înainte de servire.

Informatii nutritionale

  • Kcals 549
  • Gras 25.1g
  • Saturează 10.4g
  • Carbohidrați 57g
  • Zaharuri 4.5g
  • Fibră 5g
  • Proteină 21.4g
  • Sare 0,9g
.
#Salată #paste #bocconcini #capere #și #roșii
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *