Tipul bucătăriei:
Salată de paste cu bocconcini, capere și roșii
- servește 2
- Uşor
Luați salata de paste la nivelul următor adăugând roșii cubulețe dulci și bile de brânză mozzarella pentru o cină ușoară cu legume
Ingrediente
- paste scurte (cum ar fi radiatori) 150g
- roșii de viță de vie 3, cubulete
- ulei de masline 2 linguri
- otet de vin rosu 1 lingură
- capere pentru bebeluși 1 lingură
- bocconcini Pachet de 150g, golit și bilele rupte în jumătate dacă sunt mari (vezi notele de mai jos)
- busuioc o mână, tocată
- arpagic tocat pentru a face 2 linguri
Metodă
-
Pasul 1
Gatiti pastele urmand instructiunile pachetului. În timp ce pastele se gătesc, aruncați roșiile, uleiul de măsline, oțetul, caperele și multe condimente într-un castron.
-
Pasul 2
Scurgeți pastele, apoi clătiți-le sub apă rece și scurgeți-le din nou. Se adaugă la amestecul de roșii și se aruncă foarte bine. Se lasă 5 minute, aruncând de câteva ori.
-
Pasul 3
Adăugați bocconcini și ierburi și aruncați din nou înainte de servire.
Informatii nutritionale
- Kcals 549
- Gras 25.1g
- Saturează 10.4g
- Carbohidrați 57g
- Zaharuri 4.5g
- Fibră 5g
- Proteină 21.4g
- Sare 0,9g
#Salată #paste #bocconcini #capere #și #roșii