Skip to content

Vegetarian

Tipul bucătăriei:

1730

Salată de ridichi și castraveți

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 6
  • Uşor

Această salată folosește ingrediente britanice de sezon, dar le oferă o întorsătură asiatică. Castravetele crocanti, ridichile si ceapa rosie sunt imbracate cu ulei de susan, otet de orez si chilli.


Ingrediente

  • castravete 1, curatat de coaja si taiat felii subtiri
  • ridichi 10, feliate subțiri
  • ceapa rosie ½, tocat mărunt și înmuiat în suc de lămâie timp de 10 minute
  • otet de orez 60 ml
  • ulei de masline 1½ linguriță
  • ulei de susan 2 lingurite
  • ardei iute roșu 1 mic, fără semințe și tocat mărunt
  • seminte de susan 2 linguri, prăjite

Metodă

  • Pasul 1

    Pune castravetele, ridichea si ceapa (strecurandu-se orice exces de zeama) intr-un castron.

  • Pasul 2

    Bateți oțetul de orez, uleiurile, ardeiul iute și niște condimente și turnați-l peste.

  • Pasul 3

    Se amestecă bine și se lasă să stea 5 minute. se presara cu seminte de susan pentru a servi.

Informatii nutritionale

  • Kcals 52
  • Carbohidrați 1.9g
  • Proteină 0,9g
  • Gras 4.6g
  • Sare 0,01g
  • Fibră 0,7g
#Salată #ridichi #și #castraveți
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *