Skip to content

Fara glutenVegetarian

Tipul bucătăriei:

Un castron alb umplut cu o salată de sfeclă roșie, portocale și frunze verzi, cu feta mărunțită deasupra

Salată de sfeclă roșie, portocale și feta

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 4
  • Uşor

Sfecla roșie pământească și portocala dulce se împerechează frumos în această salată simplă de iarnă, care apare cu atât mai mult cu o vinegretă de măsline sărate și bucăți de feta cremoasă


Faceți această salată de iarnă cu sfeclă roșie, portocale și feta, apoi verificați salata noastră de pere, cicoare și brânză albastră, salata Waldorf de iarnă și salata de sfeclă roșie, smochine și brânză de capră.

Ingrediente

  • portocale 2
  • otet de vin alb 1 lingura
  • usturoi 1 cuișoare, zdrobit
  • măsline verzi 8 fără sâmburi, tăiate foarte fin
  • tarhon tocat fin pentru a face 1 lingura
  • ulei de măsline extra virgin 50 ml
  • sfeclă roșie fiartă 320 g, tăiate în felii subțiri
  • baby spanac 320g
  • feta 100g, maruntita

Metodă

  • Pasul 1

    Folosind un cuțit ascuțit, scoateți coaja și sâmburele portocalelor și tăiați-le în bucăți, prinzând orice suc într-un bol. Se amestecă 2 linguri de suc cu oțetul, usturoiul, măslinele și tarhonul. Stropiți încet uleiul, amestecând continuu, până se emulsionează.

  • Pasul 2

    Se amestecă sfecla roșie și portocala cu puțin din dressing. Aranjați spanacul pe un platou și îngrămădiți-l pe sfeclă roșie și portocală. Acoperiți cu feta și stropiți peste restul de dressing pentru a servi.

Informatii nutritionale

  • Kcals 271
  • Gras 19.1g
  • Saturate 5.4g
  • Carbohidrați 14.2g
  • Zaharuri 13.4g
  • Fibră 4g
  • Proteină 8.6g
  • Sare 1.1g
#Salată #sfeclă #roșie #portocale #și #feta
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *