Skip to content

Fara glutenVegetarian

Tipul bucătăriei:

Rețetă de salată Halloumi, Kale și Tahini

Salată Halloumi, kale și tahini

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • servește 2
  • Uşor

Această salată simplă de halloumi, kale și tahini este rapidă, delicioasă și perfectă pentru prânz sau pentru o masă mai ușoară de seară. Halloumi sărat face minuni cu varza înmuiată și tahini cu nuci


* Această rețetă este fără gluten conform standardelor din industrie

Ingrediente

  • ulei de masline
  • tahini 1 1/2 lingură
  • suc de lămâie 1 lingură
  • usturoi 1 cuișor mic, zdrobit
  • menta uscata 1/4 linguriță
  • turmeric măcinat o ciupitura
  • varza 85g
  • halloumi Bloc de 250g, tăiat cubulețe în cuburi de 1,5cm
  • stafide 40g
  • ceapa rosie 1/2 mic, feliat fin

Metodă

  • Pasul 1

    Încălziți cuptorul la 220C / ventilator 200C / gaz 7. Bateți 2 lingurițe de ulei de măsline, tahini, suc de lămâie, usturoi, menta uscată, curcuma și 2 linguri de apă pentru a face un dressing.

  • Pasul 2

    Se condimentează cu un vârf de sare, piper și zahăr, apoi se aruncă prin varză și se lasă să se înmoaie 20 de minute.

  • Pasul 3

    Aruncați cuburile halloumi cu încă 2 lingurițe de ulei, întindeți-le pe o foaie de copt și coaceți timp de 8-10 minute până când sunt aurii și crocante.

  • Pasul 4

    Presărați stafidele, ceapa roșie și haloumi peste kale, aruncați împreună și serviți imediat.

Informatii nutritionale

  • Kcals 607
  • Gras 42,5g
  • Saturează 22.6g
  • Carbohidrați 20.6g
  • Zaharuri 16.3g
  • Fibră 2.2g
  • Proteină 34.4g
  • Sare 3,83g
.
#Salată #Halloumi #kale #și #tahini
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *