Skip to content

Fara glutenVegetarian

Tipul bucătăriei:

Salată Halloumi și pepene verde

Salată Halloumi și pepene verde

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • servește 8
  • Uşor

Halloumi cald, sărat, se potrivește aici cu pepene dulce și menta proaspătă – ideal pentru o garnitură de grătar


Încercați rețeta noastră de salată de halloumi și pepene verde, apoi verificați salata noastră de pepene verde și feta sau garniturile noastre de grătar pentru vară.

Ingrediente

  • pepene 500g, decojite și tăiate în pene subțiri
  • balsamic alb 2 linguri
  • ulei de masline 2 linguri
  • ardei iute roșu 1, tocat mărunt
  • halloumi Pachete de 2 x 250g, feliate subțire
  • mentă o mână de frunze, mărunțite

Metodă

  • Pasul 1

    Puneți pepenele într-un vas mare. Bateți uleiul alb de balsam și de măsline cu puțină sare de mare, apoi amestecați ardeiul iute. Se toarnă peste pepene verde, se aruncă și se lasă să stea 15 minute.

  • Pasul 2

    Încălziți o tigaie antiaderentă, apoi prăjiți halloumi-ul uscat pe fiecare parte până devine auriu.

  • Pasul 3

    Puneți pepenele galben și haloumi pe un platou, apoi turnați peste orice pansament rămas în vasul de marinare cu pepene verde. Se împrăștie peste mentă și se servește.

Informatii nutritionale

  • Kcals 243
  • Gras 17.6g
  • Saturează 10.8g
  • Carbohidrați 6.2g
  • Zaharuri 6.1g
  • Fibră 0,1g
  • Proteină 15g
  • Sare 1.9g
.
#Salată #Halloumi #și #pepene #verde
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *