Tipul bucătăriei:
Salată Halloumi și salată grecească
- servește 4 persoane
- Uşor
Halloumi sărat face o umplutură vegetală satisfăcătoare. Serviți cu o salată proaspătă și strălucitoare pentru o masă rapidă, hrănitoare în timpul săptămânii
Ingrediente
- halloumi 250g, bloc, feliat subțire
- iaurt grecesc 4 linguri
- pâini plate sau împachetări 4
SALATĂ GRECEASCĂ
- otet de vin rosu 1 lingură
- ulei de măsline extra virgin 1 lingură
- oregano uscat 1⁄2 linguriță
- roșii prune pentru copii 250g, feliat
- castravete 1⁄2, însămânțat și tocat
- salata mica bijuterie 1, tocat
- măsline kalamata 50g, scurse și înjumătățite
- patrunjel cu frunze plate 1⁄2 o grămadă mică, ruptă
Metodă
-
Pasul 1
Pentru a face salata, răstoarnă oțetul, uleiul și oregano într-un castron cu un pic de condimente și amestecă împreună. Includeți restul de salată și aruncați bine.
-
Pasul 2
Încălziți o tigaie antiaderentă și gătiți feliile de halloumi în tigaia uscată timp de 1-2 minute pe fiecare parte, până când sunt aurii. Se întinde iaurtul pe fiecare pâine plată și se servește cu haloumi și salată crocante.
Informatii nutritionale
- Kcals 499
- Gras 26g
- Saturează 14.4g
- Carbohidrați 39,8g
- Zaharuri 9.4g
- Fibră 4.3g
- Proteină 24.3g
- Sare 2.7g
#Salată #Halloumi #și #salată #grecească