Skip to content

Vegetarian

Tipul bucătăriei:

Rețetă de ambalaj Halloumi cu salată grecească

Salată Halloumi și salată grecească

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • servește 4 persoane
  • Uşor

Halloumi sărat face o umplutură vegetală satisfăcătoare. Serviți cu o salată proaspătă și strălucitoare pentru o masă rapidă, hrănitoare în timpul săptămânii


Ingrediente

  • halloumi 250g, bloc, feliat subțire
  • iaurt grecesc 4 linguri
  • pâini plate sau împachetări 4

SALATĂ GRECEASCĂ

  • otet de vin rosu 1 lingură
  • ulei de măsline extra virgin 1 lingură
  • oregano uscat 1⁄2 linguriță
  • roșii prune pentru copii 250g, feliat
  • castravete 1⁄2, însămânțat și tocat
  • salata mica bijuterie 1, tocat
  • măsline kalamata 50g, scurse și înjumătățite
  • patrunjel cu frunze plate 1⁄2 o grămadă mică, ruptă

Metodă

  • Pasul 1

    Pentru a face salata, răstoarnă oțetul, uleiul și oregano într-un castron cu un pic de condimente și amestecă împreună. Includeți restul de salată și aruncați bine.

  • Pasul 2

    Încălziți o tigaie antiaderentă și gătiți feliile de halloumi în tigaia uscată timp de 1-2 minute pe fiecare parte, până când sunt aurii. Se întinde iaurtul pe fiecare pâine plată și se servește cu haloumi și salată crocante.

Informatii nutritionale

  • Kcals 499
  • Gras 26g
  • Saturează 14.4g
  • Carbohidrați 39,8g
  • Zaharuri 9.4g
  • Fibră 4.3g
  • Proteină 24.3g
  • Sare 2.7g
.
#Salată #Halloumi #și #salată #grecească
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *