Skip to content

Vegetarian

Tipul bucătăriei:

4912

Salată thailandeză de morcovi

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 4
  • Uşor

Servește această salată tailandeză de morcovi ca garnitură sau fel principal de legume sau adaugă la ea pui gătit mărunțit sau creveți, dacă vrei. Sosul de pește, limea și menta îi conferă multă aromă pentru a vă înveseli masa


Ingrediente

  • Sos de peste thailandez 4 linguri
  • tei 2, suc
  • zahăr de palmier sau zahăr brun moale 1 lingura
  • eşalotă 2, feliate fin
  • ardei iute roșu 2, mărunțite fin
  • morcovi 3 mari, mărunțiți sau răzuiți
  • taitei vermicelli de orez 2 pachete de 50 g, înmuiate urmând instrucțiunile de pe ambalaj
  • mentă un buchet mic, tocat
  • arahide o mână, prăjită și tocată

Metodă

  • Pasul 1

    puneți într-un castron mare sosul de pește, sucul de lămâie, zahărul, șalota și ardeiul iute și lăsați să stea 5 minute. se adauga morcovii, taiteii scursi de apa si menta si se amesteca totul. deasupra cu alune.

Informatii nutritionale

  • Kcals 192
  • Carbohidrați 35.4g
  • Proteină 6.2g
  • Gras 3.8g
  • Sare 3.01g
  • Saturate 0,6g
  • Fibră 3.4g
#Salată #thailandeză #morcovi
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *