Tipul bucătăriei:
Sandwich mayo cu ou Gochujang
- servește 2
- Uşor
Încercați sarnie-ul nostru epic de ouă cu pastă de chili coreean pentru un prânz cu adevărat special. Dacă sunteți grăbit pentru timp, amestecați gochujang-ul în maia gata preparată cu o stoarcere de var
Bucurați-vă de acest sandviș de gochujang mayo cu ouă, apoi verificați conopida cu unt gochujang, tava de pui gochujang, orez prăjit kimchi și mai multe rețete de inspirație coreeană.
Ingrediente
- ouă 3
- ceapa de primăvară 1, feliat fin
- semințe de susan negre sau albe 1 linguriță
- pâine moale cu sandwich alb 4 felii
- chipsuri de cocktail de creveți și năsturel a servi
MAYO
- gălbenuș de ou 1
- wasabi sau hrean 1 linguriță
- lămâie verde 1, suc
- gochujang 3 linguri
- ulei de măsline ușor sau ulei de semințe de struguri 150ml
Metodă
-
Pasul 1
Se fierb ouăle timp de 10 minute, apoi se scurg și se răcesc sub apă curentă rece. Curățați, tăiați aproximativ două și înjumătățiți unul pe lungime.
-
Pasul 2
În timp ce ouăle se gătesc, faceți maiaua. Se amestecă gălbenușul de ou, wasabi, lime și gochujang într-un vas cu un blender. Stropiți încet în ulei, cu motorul încă în funcțiune, până când se formează o maion groasă și netedă. Gust pentru condimente, adăugând mai multe citrice, o picătură de oțet de orez sau mai mult wasabi, dacă doriți. Adăugați 1 lingură de apă dacă maiaua este foarte groasă. Veți face mai mult decât aveți nevoie, așa că acoperiți și răciți jumătate – se va păstra, acoperit și răcit, timp de până la trei zile.
-
Pasul 3
Se amestecă ouăle tocate, ceapa de primăvară și semințele de susan în maion și se condimentează. Împărțiți între cele patru bucăți de pâine și adăugați un ou pe jumătate la mijlocul a două dintre ele. Sandwich cu celelalte două bucăți. Tăiați în jumătate, pentru a servi, pentru a arăta secțiunea transversală a gălbenușului din mijloc. Serviți cu niște chipsuri de cocktail de creveți și nasturel, dacă doriți.
Informatii nutritionale
- Kcals 694
- Gras 54.6g
- Saturează 9.1g
- Carbohidrați 32.1g
- Zaharuri 4.2g
- Fibră 2.1g
- Proteină 17g
- Sare 1.4g