Skip to content

Vegetarian

Tipul bucătăriei:

Un sandviș de ruben îngrămădit

Sandwich Veggie Reuben

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • servește 1
  • Uşor

Faceți acest sandwich clasic fără carne cu ciuperci, murat de mărar, brânză elvețiană și varză roșie murată. Cele mai bune reubens vin încărcate cu condimente – veți avea nevoie de patru pentru această rețetă


Faceți acest sandwich cu legume reuben, apoi verificați clasicul nostru sandviș reuben la grătar, sandviș de maion cu ouă, sandviș delicatese și altele rețete de sandvișuri. De asemenea, încercați să pregătiți pâinea de secară ușor de casă pentru a folosi aceste sandvișuri.

Ingrediente

  • ciuperci cu cupă închisă 150g, feliat gros
  • usturoi 1 cuișor, zdrobit
  • ulei de rapita 1 lingură, plus extra pentru periaj
  • maioneză cu conținut scăzut de grăsimi 1 lingură
  • ketchup de roșii cu conținut scăzut de sare, cu conținut scăzut de zahăr 1 lingură
  • sos de hrean 1 linguriță
  • mărar marinate ½ suliță, tocată foarte fin, plus sulițe suplimentare de servit
  • ceapa de primăvară 1, doar partea albă, tocată foarte mărunt
  • sos iute câteva picături
  • condiment măcinat o ciupire mare
  • pâine de secara 2 felii
  • Brânză elvețiană (cum ar fi emmental) 1 felie
  • varză roșie murată 2 linguri

Metodă

  • Pasul 1

    Încălziți cuptorul la 200C / ventilator 180C / gaz 6. Încingeți ciupercile pe o tavă de copt și gătiți timp de 10 minute. Scoateți din cuptor și presărați usturoiul. Stropiți peste ulei și aruncați-l la acoperire, condimentând ușor. Se întoarce la cuptor încă 10 minute până se rumenesc și se înmoaie. Se scoate din cuptor și se lasă să se răcească.

  • Pasul 2

    Combinați maiaua, ketchupul, hreanul, murătura, ceapa, sosul fierbinte și condimentul într-un castron mic, condimentând ușor. Întindeți o parte a fiecărei felii de pâine cu sosul. Completați o felie cu ciupercile, brânza și varza murată. Se acoperă cu cealaltă felie de pâine, cu pansamentul în jos.

  • Pasul 3

    Puneți o tigaie antiaderentă la foc mediu. Periați ambele părți ale sandwich-ului cu puțin mai mult ulei, apoi adăugați-l în tigaie și apăsați în jos folosind o spatulă timp de 2-3 minute până când partea inferioară a sandwich-ului este aurie. Întoarceți cu grijă sandvișul și apăsați din nou timp de 2 minute până când este auriu pe cealaltă parte și brânza s-a topit. Transferați sandvișul într-o farfurie, tăiați-l și serviți cu murăturile de mărar.

Informatii nutritionale

  • Kcals 510
  • Gras 34.6g
  • Saturează 6.4g
  • Carbohidrați 31.2g
  • Zaharuri 7.1g
  • Fibră 5.5g
  • Proteină 15.8g
  • Sare 1.5g
.
#Sandwich #Veggie #Reuben
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *