Tipul bucătăriei:
Sare și piper păstârnac prăjit
- servește 10
- Uşor
Pastarnac dulce cu o margine fierbinte, piperata. Aceste păstârnac prăjite sunt foarte ușor de realizat și necesită un efort minim. Faceți-i Crăciunul acesta și lăsați-i pe toți să se simtă plini și mulțumiți
Încercați aceste păstârnac fript, apoi consultați păstârnacul nostru de arțar, supa de păstârnac, chipsuri de păstârnac și mai multe rețete de păstârnac.
* Această rețetă este fără gluten conform standardelor din industrie
Ingrediente
- păstârnac 1,5 kg, curățate și tăiate în lungime
- ulei de masline
- boabe de piper roz zdrobit pentru a face 2 lingurițe
- boabe de piper negru zdrobit pentru a face 1 linguriță
- fulgi de sare de mare
Metodă
-
Pasul 1
Încălziți cuptorul la 220C / ventilator 200C / gaz 7 și aruncați păstârnacul cu 4 linguri de ulei de măsline, toate boabele de piper și 2 lingurițe de sare. Aranjați-le într-un singur strat pe o tavă de copt și prăjiți-le timp de 30-35 de minute, rotind la jumătatea drumului, până când devin aurii și fragede.
Informatii nutritionale
- Kcals 152
- Gras 6.1g
- Saturează 0,9g
- Carbohidrați 17.9g
- Zaharuri 8.1g
- Fibră 7.2g
- Proteină 2.8g
- Sare 1g
#Sare #și #piper #păstârnac #prăjit