Vegetarian

Tipul bucătăriei:

Rețetă de păstârnac fript cu sare și piper

Sare și piper păstârnac prăjit

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

Primiți în e-mailul dvs. toate rețetele noi și gustoase pe care le pregătim (nu trimitem spam)

  • servește 10
  • Uşor

Pastarnac dulce cu o margine fierbinte, piperata. Aceste păstârnac prăjite sunt foarte ușor de realizat și necesită un efort minim. Faceți-i Crăciunul acesta și lăsați-i pe toți să se simtă plini și mulțumiți


Încercați aceste păstârnac fript, apoi consultați păstârnacul nostru de arțar, supa de păstârnac, chipsuri de păstârnac și mai multe rețete de păstârnac.

* Această rețetă este fără gluten conform standardelor din industrie

Ingrediente

  • păstârnac 1,5 kg, curățate și tăiate în lungime
  • ulei de masline
  • boabe de piper roz zdrobit pentru a face 2 lingurițe
  • boabe de piper negru zdrobit pentru a face 1 linguriță
  • fulgi de sare de mare

Metodă

  • Pasul 1

    Încălziți cuptorul la 220C / ventilator 200C / gaz 7 și aruncați păstârnacul cu 4 linguri de ulei de măsline, toate boabele de piper și 2 lingurițe de sare. Aranjați-le într-un singur strat pe o tavă de copt și prăjiți-le timp de 30-35 de minute, rotind la jumătatea drumului, până când devin aurii și fragede.

Informatii nutritionale

  • Kcals 152
  • Gras 6.1g
  • Saturează 0,9g
  • Carbohidrați 17.9g
  • Zaharuri 8.1g
  • Fibră 7.2g
  • Proteină 2.8g
  • Sare 1g
.
#Sare #și #piper #păstârnac #prăjit
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Redimensionarea fontului
Contrast