Skip to content

Vegetarian

Tipul bucătăriei:

Rețetă de coacere cu brânză albastră de broccoli

Se coace brânza albastră cu broccoli

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • servește 4 ca lateral
  • Uşor

Înlocuiți conopida cu broccoli și obțineți verdeața în această garnitură reconfortantă și brânză


Pregătiți această coacere de broccoli pentru o garnitură care să vină cu friptura dvs. de duminică sau încercați aici rețeta noastră clasică de brânză de conopidă.

Ingrediente

  • brocoli 1 cap mare, rupt în flori
  • unt 50g
  • făină simplă 3 linguri
  • tot laptele 600 ml
  • nucşoară o grilă generoasă
  • cheddar matur 75g, ras
  • branza albastra 100g, sfărâmat

Metodă

  • Pasul 1

    Încălziți cuptorul la 200C / ventilator 180C / gaz 6. Gătiți buchetele de broccoli timp de 2 minute în apă clocotită ușor sărată, apoi scurgeți-le foarte bine. Includeți într-un vas de copt de 20cm x 30cm.

  • Pasul 2

    Încălziți untul într-o tigaie și, odată spumat, dați făina și fierbeți 2-3 minute sau până când sunt aurii și mirositoare de nuci. Adăugați treptat laptele o stropire la un moment dat în timp ce bateți, adăugând altele doar după ce ultimul a fost încorporat, până când aveți un sos neted. Fierbeți ușor timp de 5 minute sau până când se îngroașă ușor, amestecând regulat. Se amestecă nucșoara și cheddar și se condimentează cu generozitate. Se toarnă peste buchetele de broccoli și se sfărâmă peste brânza albastră. Coaceți timp de 25-30 de minute sau până la barbotare și caramelizat.

Informatii nutritionale

  • Kcals 485
  • Gras 32.3g
  • Saturează 20.1g
  • Carbohidrați 23.1g
  • Zaharuri 9.6g
  • Fibră 5.7g
  • Proteină 23g
  • Sare 1.3g
.
#coace #brânza #albastră #broccoli
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *