Skip to content

Vegetarian

Tipul bucătăriei:

Sfeclă picantă și Pak Choi cu ouă de Ramen și rețetă Sriracha

Sfeclă picantă și pak choi cu ouă de ramen și sriracha

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • servește 4 persoane
  • Uşor

Această salată picantă de sfeclă roșie caramlizată, cu conținut scăzut de grăsime, cu ouă de ramen marinate, pak choi și sriracha, este o masă de vară rapidă și ușoară. Crudul pak choi oferă o criză delicioasă, dar aburiti-l dacă preferați.


Ingrediente

  • sfeclă 4 medii, decojite și tăiate în 8 pene
  • ulei de masline
  • sos ușor de soia 2 ½ linguri
  • gochujang 1 lingură
  • ulei de ardei iute 1 linguriță, opțional
  • pak choi 3 capete, înjumătățite pe lungime
  • seminte de susan ½ lingură
  • Sriracha 2 linguri

OULE RAMEN

  • ouă 4 mediu
  • dragul 6 linguri
  • sos ușor de soia 3 linguri
  • mirin 3 linguri

Metodă

  • Pasul 1

    Aduceți o tigaie mare de apă la fierbere și gătiți ouăle timp de 6 minute, apoi scufundați-vă în apă cu gheață. Pieliță.

  • Pasul 2

    Într-un castron, amestecați sake-ul, soia și mirinul și adăugați ouăle. Puneți o farfurie mică sau un capac răsturnat deasupra, astfel încât ouăle să fie complet scufundate. Se lasă la marinat cel puțin 3 ore, dar de preferință peste noapte.

  • Pasul 3

    Încălziți cuptorul la 200C / ventilator 180C / gaz 6. Aruncați sfecla roșie cu 1 lingură de ulei de măsline și prăjiți-o pe o tavă mare de copt timp de 50 de minute. Amestecați împreună sosul de soia, gochujang și uleiul de ardei iute, dacă folosiți. Îmbrăcați sfecla roșie cu acest amestec și fierbeți încă 5-10 minute, până se caramelizează.

  • Pasul 4

    Serviți sfecla roșie cu pak choi, un ou tăiat în jumătate, semințele de susan și sriracha după gust.

Informatii nutritionale

  • Kcals 265
  • Gras 9.4g
  • Saturează 2.1g
  • Carbohidrați 23.8g
  • Zaharuri 18.8g
  • Fibră 4.9g
  • Proteină 12.7g
  • Sare 4g
.
#Sfeclă #picantă #și #pak #choi #ouă #ramen #și #sriracha
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *