Vegetarian

Tipul bucătăriei:

Rețetă Sformato de primăvară

Sformato nou de cartofi, mazăre, sparanghel și spanac

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

Primiți în e-mailul dvs. toate rețetele noi și gustoase pe care le pregătim (nu trimitem spam)

  • servește 4 persoane
  • Uşor

Profitați la maximum de produsele proaspete de primăvară cu această piesă centrală vegetariană inventivă, acoperită cu ceapă murată zingy


Ingrediente

  • cartofi noi 300g
  • sparanghel 400g, tăiate și tăiate în 3-4 bucăți
  • unt 80g, plus extra pentru tablă
  • ceapă 1, tocat mărunt
  • făină simplă 80g
  • tot laptele 800 ml
  • spanac 75g
  • nucşoară o bună grătar
  • mustar Dijon 1 linguriță
  • Brânză tare italiană 100g, ras fin
  • Mazăre congelată 75g
  • ouă 5 mari
  • cepe roșii 2, feliat subțire
  • otet de vin rosu 2 linguri
  • patrunjel cu frunze plate o grămadă mică, frunze culese

Metodă

  • Pasul 1

    Încălziți cuptorul la 180 ° C / ventilator 160 ° C / gaz 4 și unt și căptușiți o formă profundă de tort de 23 cm.

  • Pasul 2

    Gatiti cartofii intr-o tigaie mare cu apa clocotita usor sarata timp de 8-10 minute sau pana cand se inmoaie pana la un cutit. Scoateți cu o lingură cu fante, apoi adăugați sparanghelul timp de 2 minute și scurgeți-l bine. Tăiați cartofii în felii de 1-2cm.

  • Pasul 3

    Încălzește untul cu ceapa și un praf de sare și gătește timp de 5 minute până se înmoaie. Adăugați făina și gătiți timp de 2-3 minute până când miroase a prăjit. Adăugați laptele puțin câte unul, în timp ce bateți, adăugând altele odată încorporate complet. Se fierbe timp de 5 minute până se îngroașă, apoi se amestecă spanacul, nucșoara, muștarul, brânza tare italiană și mult condiment. Se răcește timp de 5 minute, apoi se amestecă sparanghelul, cartofii noi și mazărea. Crăpați ouăle și bateți-le bine, apoi turnați-le în forma pregătită și dați-le la cuptor pentru 45-50 de minute sau până când sunt fierte.

  • Pasul 4

    Puneți ceapa într-un castron cu un praf de sare și oțet și folosiți-vă mâinile pentru a le strânge până se înmoaie ușor.

  • Pasul 5

    Se răcește sformatul timp de 10 minute în tablă, apoi se îndepărtează părțile laterale, se răstoarnă pe o farfurie și se răcește la temperatura camerei. Se amestecă pătrunjelul în ceapă, se scurge, se împrăștie peste vârful sformatului, se taie în pene și se servește.

Informatii nutritionale

  • Kcals 703
  • Gras 40.9g
  • Saturează 22.5g
  • Carbohidrați 46.6g
  • Zaharuri 19g
  • Fibră 8.2g
  • Proteină 33.1g
  • Sare 1.3g
.
#Sformato #nou #cartofi #mazăre #sparanghel #și #spanac
Gătit cu drag de pe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Redimensionarea fontului
Contrast