Skip to content

Vegetarian

Tipul bucătăriei:

Smochină, brânză de capră și salată de fistic

Smochină, brânză de capră și salată de fistic

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • servește 4 ca starter
  • Puțin efort

Această rețetă de salată de smochine, brânză de capră și fistic este foarte rapidă și ușor de făcut, dar are o mulțime de arome grozave. Acesta este ideal pentru o cină sau, deoarece are sub 300 de calorii, l-ați putea servi ca un prânz mai ușor.


Ingrediente

  • ulei de masline
  • șalotă 1, tocat fin
  • țelină 1 tulpină, feliată fin
  • fistic 50 g, tocate grosier
  • smochine 8
  • brânză moale de capră 150 g
  • frunze de cimbru tocat fin pentru a face 1 lingura
  • miere limpede de flori 1-2 linguri
  • frunze de salata a servi

Metodă

  • Pasul 1

    Se incinge cuptorul la 200C/ventilator 180C/gaz 6. Se incinge putin ulei de masline intr-o tigaie, se adauga ceapa si telina si se prajesc 4-5 minute pana incep sa se inmoaie. Adăugați majoritatea fisticului și continuați să prăjiți aproximativ 2 minute, apoi condimentați bine și răciți într-un bol. Tăiați vârfurile smochinelor și tăiați-le în sferturi lăsând bazele intacte.

  • Pasul 2

    Amestecați fisticul și eșalota cu brânza și presați-o în centrul smochinelor. Asezati-le intr-o tava de copt si presarati restul de fistic si cimbru. Coaceți 5 minute, apoi stropiți cu miere. Se serveste cu niste frunze de salata imbracate in ulei de masline.

Informatii nutritionale

  • Kcals 277
  • Gras 16.4g
  • Saturate 7.6g
  • Carbohidrați 19.6g
  • Fibră 3.8g
  • Proteină 11g
  • Sare 0,6g
#Smochină #brânză #capră #și #salată #fistic
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *