Tipul bucătăriei:
Sos Chimichurri
- serveste 4
- Uşor
Ierburi de un verde strălucitor se împerechează cu ardei iute roșu pentru a crea un sos aprins pentru a picura peste fripturi, legume prăjite și salate proaspete
Însoțiți friptura dvs. perfectă cu acest sos chimichurri vibrant sau consultați rețetele noastre pentru sos de piper, sos de brânză albastră și sos romesco.
Ingrediente
- eşalotă 2 lungi, tocate grosier
- usturoi 1 cuișoare
- ardei iute roșu 1, tocat grosier
- coriandru un buchet mic, frunze culese
- pătrunjel cu frunze plate un buchet mic, frunze culese
- oregano o mână de frunze
- otet de vin rosu 4 linguri
- ulei de masline 5 linguri
Metodă
-
Pasul 1
Puneți eșalota într-un robot de bucătărie mic, apoi curățați usturoiul și adăugați-l împreună cu ardeiul iute. Pulsați până se toacă mărunt.
-
Pasul 2
Adăugați coriandru, pătrunjelul, oregano, oțet de vin roșu și ulei de măsline. Se condimentează și se presează din nou până când amestecul devine picant, apoi se servește.
#Sos #Chimichurri