Tipul bucătăriei:
Sparanghel cu tarhon salsa verde
- serveste 4
- Uşor
Sulițe fragede de sparanghel cu salsa verde strălucitoare, proaspătă, de tarhon. Arată impresionant și are un gust și mai bun, gata în doar 10 minute. Se serveste cu aluat prajit.
Ingrediente
- sparanghel 2 mănunchiuri, tăiate
- lămâie 1, suc
- tarhon 1 buchet mare
- pătrunjel tocat pentru a face 2 linguri
- capere 1 lingura, scursa si clatita
- oțet balsamic 1 lingura
- ulei de masline
- aluat a servi
Metodă
-
Pasul 1
Gătiți sparanghelul într-o tigaie adâncă într-o tigaie adâncă în apă sărată, până când se înmoaie – cât de mult durează va depinde de cât de groase sunt sulițele.
Ar trebui să fie suficient de fragezi pentru a se îndoi doar sub propria greutate atunci când sunt ținute la un capăt.
-
Pasul 2
Între timp, amestecați ingredientele rămase, cu excepția uleiului și pâinii – puteți face amestecul gros sau fin.
Adăugați suficient ulei pentru a face un dressing gros, dar care se poate face cu o lingură și asezonați. Se serveste cu aluat prajit.
Informatii nutritionale
- Kcals 178
- Carbohidrați 3.1g
- Proteină 3.1g
- Gras 17.2g
- Sare 0,23g
- Saturate 2.3g
- Fibră 1.8g