Skip to content

Vegetarian

Tipul bucătăriei:

Rețetă de supă cu tăiței roșu thailandez

Supă cu tăiței curry thailandez roșu

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 4
  • Uşor

Această supă ușoară de tăiței cu curry este plină de arome delicioase thailandeze. Pentru o versiune vegană a acestei rețete, asezonați cu sare în loc de sos de pește, folosiți tăiței de orez în loc de ou și asigurați-vă că pasta de curry este vegană. Este gata în doar 20 de minute și are sub 500 de calorii


Ingrediente

  • pulverizați ulei
  • șalotă 1, feliat
  • pastă roșie de curry thailandez 2 linguri
  • iarba de lamaie 1 tulpină, lovită
  • lapte de cocos jumătate de grăsime tavă de 200 g
  • stoc de legume 1 litru, fierbinte
  • tofu marinat 160g, tăiate cubulețe (noi am folosit Cauldron)
  • muguri de fasole 100 g
  • tăiței cu ou 3 cuiburi, fierte
  • sos de pește 1 lingura
  • ceapa verde 2, mărunțit
  • Busuioc thailandez sau frunze de coriandru a servi
  • felii de lime sau felii de ardei iute a servi

Metodă

  • Pasul 1

    Se încălzește un strop de ulei și se prăjește eșalocul pentru un minut, apoi se adaugă pasta de curry și se prăjește până se parfumează. Adăugați iarba de lămâie, laptele de cocos și bulionul și aduceți la fiert. Adăugați tofu, germenii de fasole și tăițeii cu ou la încălzit, totuși pentru câteva minute, condimentați cu sos de pește, apoi împărțiți în 4 boluri, pescuind iarba de lămâie. Deasupra cu ceapa primavara, ierburi, o stoarce de lime si cateva felii de chilli rosu.

Informatii nutritionale

  • Kcals 377
  • Gras 8.1g
  • Saturate 3.6g
  • Carbohidrați 51,8g
  • Fibră 4.6g
  • Proteină 21.9g
  • Sare 2.7g
#Supă #tăiței #curry #thailandez #roșu
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *