Close
Skip to content

Vegetarian

Tipul bucătăriei:

Rețetă de supă de ardei iute servită cu pâine de usturoi într-un castron alb acoperit cu ceapă de primăvară tocată

Supă de ardei iute fără carne

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

Primiți în e-mailul dvs. toate rețetele noi și gustoase pe care le pregătim (nu trimitem spam)

  • servește 6
  • Uşor

Verificați această supă zdrobitoare cu fasole roșie și legume crocante. Această rețetă ușoară este plină de aromă și gata în mai puțin de o oră. Se servește cu pâine de usturoi de casă pentru scufundare


Încercați această supă de chilli-non-carne, apoi verificați-ne ardei iute vegetarian, curry vegetarian, paella vegetariană si altul rețete vegetariene.

Ingrediente

  • ulei de masline 2 linguri
  • usturoi 4 cuișoare, zdrobite
  • ceapa 2, tocat
  • țelină 2 tulpini, tăiate cubulețe
  • ardei galben 1, tăiat în bucăți mici
  • pudră de ardei iute 1 lingură
  • chimen măcinat 2 lingurițe
  • oțet balsamic 1 lingură
  • zahar brun 1 lingură
  • roșii feliate 400g tablă
  • stoc de legume 500 ml
  • fasole roșie 400g tablă, scursă și clătită
  • bagheta de usturoi 1
  • cheddar matur 100g, ras
  • ceapa verde 3, tocat

Metodă

  • Pasul 1

    Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare și prăjiți usturoiul, ceapa și țelina timp de 10 minute sau până se înmoaie. Adăugați ardeiul și gătiți timp de 5 minute, apoi amestecați pudra de ardei iute și chimenul. Gatiti cateva minute, apoi adaugati balsamicul, zaharul, rosiile, bulionul si cateva condimente. Se fierbe timp de 10 minute.

  • Pasul 2

    Adăugați fasolea și gătiți timp de 10 minute. Între timp, încălziți bagheta în cuptor urmând instrucțiunile ambalajului. Presărați supa cu brânză și ceapă de primăvară și serviți cu bagheta fierbinte de usturoi.

Informatii nutritionale

  • Kcals 217
  • Gras 10.5g
  • Saturează 4.2g
  • Carbohidrați 17.8g
  • Zaharuri 10.8g
  • Fibră 6.8g
  • Proteină 9.3g
  • Sare 0,7g
.
#Supă #ardei #iute #fără #carne
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Redimensionarea fontului
Contrast