Tipul bucătăriei:
Supă de ardei iute fără carne
- servește 6
- Uşor
Verificați această supă zdrobitoare cu fasole roșie și legume crocante. Această rețetă ușoară este plină de aromă și gata în mai puțin de o oră. Se servește cu pâine de usturoi de casă pentru scufundare
Încercați această supă de chilli-non-carne, apoi verificați-ne ardei iute vegetarian, curry vegetarian, paella vegetariană si altul rețete vegetariene.
Ingrediente
- ulei de masline 2 linguri
- usturoi 4 cuișoare, zdrobite
- ceapa 2, tocat
- țelină 2 tulpini, tăiate cubulețe
- ardei galben 1, tăiat în bucăți mici
- pudră de ardei iute 1 lingură
- chimen măcinat 2 lingurițe
- oțet balsamic 1 lingură
- zahar brun 1 lingură
- roșii feliate 400g tablă
- stoc de legume 500 ml
- fasole roșie 400g tablă, scursă și clătită
- bagheta de usturoi 1
- cheddar matur 100g, ras
- ceapa verde 3, tocat
Metodă
-
Pasul 1
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare și prăjiți usturoiul, ceapa și țelina timp de 10 minute sau până se înmoaie. Adăugați ardeiul și gătiți timp de 5 minute, apoi amestecați pudra de ardei iute și chimenul. Gatiti cateva minute, apoi adaugati balsamicul, zaharul, rosiile, bulionul si cateva condimente. Se fierbe timp de 10 minute.
-
Pasul 2
Adăugați fasolea și gătiți timp de 10 minute. Între timp, încălziți bagheta în cuptor urmând instrucțiunile ambalajului. Presărați supa cu brânză și ceapă de primăvară și serviți cu bagheta fierbinte de usturoi.
Informatii nutritionale
- Kcals 217
- Gras 10.5g
- Saturează 4.2g
- Carbohidrați 17.8g
- Zaharuri 10.8g
- Fibră 6.8g
- Proteină 9.3g
- Sare 0,7g