Skip to content

Vegetarian

Tipul bucătăriei:

Reteta de supa de branza de conopida cu crutoane

Supă de brânză Cauli cu crutoane aurii de ierburi

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 4
  • Uşor

Toată lumea iubește brânza de conopidă, așa că am transformat-o într-o rețetă de supă reconfortantă pentru lunile de iarnă, acoperită cu crutoane de cimbru de casă


Faceți această supă cremoasă de brânză de conopidă, apoi verificați supa noastră de praz și cartofi, supa de dovleac și mai multe rețete de supă.

Ingrediente

  • praz 2, tocate si spalate
  • unt
  • conopidă 1 mare, tăiată și ruptă în buchețe mici
  • stoc de legume 600 ml
  • tot laptele 500 ml
  • cheddar 100 g, ras
  • parmezan sau grana padano sau alternativă vegetală 50g, răzuită fin

Crutoane cu plante medicinale

  • pâine ciabatta ½ pâine, crusta tăiată apoi tăiată în bucăți
  • ulei de masline
  • cimbru 1 lingurita de frunze tocate

Metodă

  • Pasul 1

    Încinge cuptorul la 200C/ventilator 180C/gaz 6. Se amestecă ciabatta cu 2-3 linguri ulei de măsline apoi se stropește cu sare de mare și cimbru și se amestecă din nou. Se întinde pe o tavă de copt și se gătește timp de 10-15 minute până devine crocantă și aurie.

  • Pasul 2

    Pentru supă, gătiți prazul într-un buchet mare de unt până se înmoaie. Adăugați conopida și gătiți timp de 5 minute. Adăugați bulionul și laptele apoi aduceți la fiert și gătiți timp de 20-25 de minute până când cauliul este foarte moale.

  • Pasul 3

    Folosiți un blender cu bețișoare pentru a amesteca supa pentru a omogeniza. Reîncălziți ușor apoi amestecați brânzeturile până se topesc. Serviți deasupra cu crutoane.

Informatii nutritionale

  • Kcals 498
  • Gras 28.3g
  • Saturate 13.5g
  • Carbohidrați 32.4g
  • Fibră 8.2g
  • Proteină 24.3g
  • Sare 1.5g
.
#Supă #brânză #Cauli #crutoane #aurii #ierburi
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *