Skip to content

Vegetarian

Tipul bucătăriei:

Reteta de supa de ceapa cu ciuperci de soia

Supă de ceapă cu brioșă de ciuperci de soia

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 6
  • Uşor

Franceză/asiatică nu este nimic nou, dar are un moment și această supă de ceapă cu brioșă de ciuperci de soia le combină perfect pe cele două


Faceți această supă de ceapă încălzită, apoi verificați supa noastră franțuzească de ceapă, supa de ciuperci și alte rețete de supă de iarnă.

Ingrediente

  • amestec de pâine brioșă 375 g
  • ceapa 4, feliate fin
  • ulei de masline
  • usturoi 1 cuișoare, zdrobit
  • miso alb 1 lingura
  • vin alb 200 ml
  • consome sau bulion de vită 400 ml
  • ciuperci plate 3, tocate fin
  • shitake sau pudră de cep o ciupitura
  • sos de soia 2 lingurite
  • unt moale 25 g
  • ou 1, bătut

Metodă

  • Pasul 1

    Se alcătuiește amestecul de brioșă urmând instrucțiunile de pe pachet și se lasă la dospit.

  • Pasul 2

    Între timp, prăjiți ceapa în ulei din abundență până devine moale și translucidă, aproximativ 10 minute, ar trebui să se întindă între degete când sunt gata. Dați puțin focul și gătiți ceapa până devine maro-roșcat închis, apoi adăugați usturoiul și gătiți timp de un minut. Adăugați miso și amestecați, apoi adăugați vinul și aduceți la fiert. Adăugați 200 ml apă și consomé de vită și readuceți la fiert. Gatiti 20 de minute, apoi condimentati cu piper negru si sare, daca este nevoie. Adăugați un strop de apă dacă supa este prea tare.

  • Pasul 3

    Prăjiți ciuperca în puțin ulei până devine umedă și apoi începe din nou să se usuce, adăugați praful de ciuperci și 11/2 linguriță de sos de soia și condimentăm bine. Presă amestecul de brioșă într-un alungit de aproximativ ½ cm grosime, uns cu unt, apoi împrăștiați amestecul de ciuperci deasupra, rulați aluatul de-a lungul marginii scurte și presați cusătura împreună. Tăiați rulada în 10-12 bucăți groase și puneți-le cu partea tăiată în jos pe o tavă de copt unsă cu ulei. Amestecați oul cu sosul de soia rămas și ungeți-l deasupra. Se lasă 15 minute.

  • Pasul 4

    Încinge cuptorul la 200C/ventilator 180C/gaz 6. Coaceți brioșa timp de 12-15 minute, sau până se umflă și devine aurie. Reîncălziți supa și serviți-o în boluri mici cu puțină brioșă.

Informatii nutritionale

  • Kcals 370
  • Gras 20.1g
  • Saturate 10.8g
  • Carbohidrați 30.2g
  • Fibră 3.4g
  • Proteină 10.2g
  • Sare 1.5g
.
#Supă #ceapă #brioșă #ciuperci #soia
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *