Tipul bucătăriei:
Supă de morcov și păstârnac
- servește 4 persoane
- Uşor
Mufnirea cremei la sfârșit face o supă super-cremoasă. Bucurați-vă de această supă confortabilă, portocalie, cu un vârtej de smântână dublă și o bucată de pâine cu unt
Încercați rețeta noastră de supă de morcov și păstârnac, apoi pregătiți supa de păstârnac, supă de morcovi și coriandru, supă de iarnă cu pistou și rețete de supă mai încălzitoare.
Consultați, de asemenea, mai multe rețete de păstârnac, cum ar fi păstârnacurile noastre de păstârnac friptură de arțar și fripturi de păstârnac.
Ingrediente
- ulei de floarea soarelui 1 lingură
- ceapă 1, tocat mărunt
- usturoi 3 cuișoare, tocate mărunt
- boabe de piper negru măcinat pentru a face ½ linguriță
- cimbru o mână de frunze
- morcovi 2 mari, tocate
- păstârnac 2 mari, tocate
- stoc de legume 1 litru
- crema dubla 50 ml (opțional)
Metodă
-
Pasul 1
Încălziți uleiul de floarea-soarelui într-o tigaie mare și fierbeți ușor ceapa cu un vârf mare de sare timp de 10 minute, adăugând o strop de apă dacă ceapa începe să se prindă, până când se înmoaie complet. Adăugați usturoiul, piperul negru și cimbru și gătiți câteva minute. Includeți morcovii și păstârnacul și aruncați-le pentru a acoperi uleiul, apoi turnați în stoc, aduceți la fierbere, apoi reduceți la foc mic și gătiți timp de 20 de minute până când legumele sunt moi.
-
Pasul 2
Se toarnă smântâna dublă, dacă se folosește, și se folosește un blender pentru batere, pentru a bate supa până la omogenizare. Condimentați și împărțiți între patru boluri, apoi adăugați încă o strop de cremă, dacă doriți.
Informatii nutritionale
- Kcals 146
- Gras 4.6g
- Saturează 0,6g
- Carbohidrați 18.8g
- Zaharuri 11.5g
- Fibră 8.9g
- Proteină 3g
- Sare 0,7g