Skip to content

Vegetarian

Tipul bucătăriei:

Un castron cu supă de culoare aurie cu brânză mărunțită și frunze de țelină deasupra

Supă de țelină și stilton

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • servește 4 persoane
  • Uşor

Profitați la maximum de resturile dvs. festive de brânză cu această supă catifelată. Veți avea nevoie de o pană de stilton, de o grămadă de țelină și de o cremă sănătoasă de cremă pentru această rețetă


Încălziți-vă cu această supă cremoasă de țelină și stilton, apoi verificați supa noastră de conopidă condimentată, supă de roșii proaspete, supă de păstârnac condimentată și rețete de supă mai ușoare.

Ingrediente

  • ulei de măsline extra virgin 2 linguri, plus extra de servit
  • țelină 1 buchet, frunze culese și bastoane tocate
  • ceapă 1, tocat
  • cartof fainos 1 mediu, curățat și tocat
  • stoc de legume 750ml
  • cremă unică 100 ml
  • stilton 100g, sfărâmat
  • arpagic tăiat pentru a face 1 lingură

Metodă

  • Pasul 1

    Încălziți uleiul într-o oală mare sau într-o tigaie mare și prăjiți țelina și ceapa tocate timp de 8-10 minute până se înmoaie, dar nu sunt aurii. Se amestecă cartoful și stocul, apoi se fierbe timp de 15-20 de minute sau până când cartoful este fraged.

  • Pasul 2

    Blitz amestecul cu un blender de băț până se omogenizează, apoi amestecați crema și cea mai mare parte a brânzei. Se încălzește ușor până când amestecul se abure și brânza s-a topit. Condimentați bine, apoi adăugați o stropire mai multă brută sau apă dacă preferați o supă mai subțire.

  • Pasul 3

    Pregătiți supa în patru boluri. Se dărâmă peste brânza rămasă, apoi se adaugă frunzele de țelină rezervate, arpagicul, puțină piper negru și puțin ulei de măsline.

Informatii nutritionale

  • Kcals 279
  • Gras 19.7g
  • Saturează 9.7g
  • Carbohidrați 14.8g
  • Zaharuri 5.1g
  • Fibră 3.6g
  • Proteină 8.8g
  • Sare 1.1g
.
#Supă #țelină #și #stilton
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *