Skip to content

Vegetarian

Tipul bucătăriei:

Boluri de supă de fasole cu unt, gata pentru servire

Supă picantă de fasole cu unt

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • servește 4 persoane
  • Uşor

Hrănește patru pentru doar 2 GBP cu rețeta noastră de supă de fasole, aromată cu ghimbir proaspăt și boia. Folosiți în schimb canelini sau fasole borlotti, dacă preferați


Bucurați-vă de această supă picantă de fasole de unt, apoi verificați clasica noastră supă de fasole de unt, trei supe de fasole, supă de fasole albă, supă de pistou de iarnă și rețete de supă mai încălzitoare.

Ingrediente

  • ceapa 2, tocat mărunt
  • usturoi 1 cuișor, zdrobit
  • ghimbir o bucată mică, rasă
  • ulei de masline 1 lingură
  • morcovi 2, ras
  • chimen măcinat 2 lingurițe
  • coriandru 1 linguriță
  • paprika 1 linguriță
  • stoc de legume 750ml
  • fasole de unt 2 cutii de 400 g

Metodă

  • Pasul 1

    Gatiti usor ceapa, usturoiul si ghimbirul in ulei pana se inmoaie. Adaugati morcovul si condimentele si gatiti 2 minute.

  • Pasul 2

    Adăugați bulionul de legume și fierbeți timp de 5 minute. Adăugați boabele de unt și gătiți încă 10 minute. Pregătiți jumătate de supă într-un blender sau robot de bucătărie și amestecați până se omogenizează. Se toarnă înapoi în tigaie și se reîncălzește ușor înainte de servire.

Informatii nutritionale

  • Kcals 174
  • Gras 4.5g
  • Saturează 0,6g
  • Carbohidrați 25.2g
  • Fibră 11.1g
  • Proteină 9.3g
  • Sare 1.8g
.
#Supă #picantă #fasole #unt
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *