Skip to content

Vegetarian

Tipul bucătăriei:

Reteta Tagliatelle Cu Mazare Si Pesto

Tagliatelle cu mazăre și pesto verde de vară

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 2
  • Uşor

Dați o întorsătură de paste pesto cu această rețetă rapidă și ușoară pentru doi. Un pesto simplu de casă cu rucola și parmezan este sosul perfect pentru tagliatelle


Ingrediente

  • rachetă 75 g, spălat
  • usturoi 1 cuișoare
  • nuci de pin 25 g
  • ulei de masline
  • parmezan (sau alternativă vegetariană) 25 g, ras
  • tagliatelle 150 g
  • mazăre 150 g

Metodă

  • Pasul 1

    Pune rucola, usturoiul și nucile de pin într-un robot de bucătărie mic și zboară, adăugând 4 linguri de ulei de măsline pe măsură ce mergi (adăugați în plus dacă preferați o textură mai subțire). Se amestecă parmezanul și se condimentează.

  • Pasul 2

    Gatiti tagliatellele adaugand mazarea pentru ultimul minut al timpului de gatire.

  • Pasul 3

    Scurgeți, păstrând 1 lingură de apă de gătit. Se amestecă pesto-ul, pastele, mazărea și apa și se servesc cu brânză suplimentară, dacă doriți.

Informatii nutritionale

  • Kcals 617
  • Gras 36.9g
  • Carbohidrați 48,5g
  • Fibră 5.5g
  • Proteină 20.1g
  • Sare 0,3g
#Tagliatelle #mazăre #și #pesto #verde #vară
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *