Tipul bucătăriei:
Tarta cu branza de capra, masline si rosii
- servește 4 persoane
- Uşor
O rețetă simplă de tartă vegetariană, care are gustul pe cât de bun pare. Bateți această impresionantă cașă de capră, roșie și măsline pentru o noapte cu prietenii la următoarea cină
Încercați această tartă de brânză de capră, măsline și roșii, apoi verificați mai multe rețete de roșii, cum ar fi a noastră supă de roșii, paste cu roșii, și tarta clasică de roșii.
Ingrediente
- patiserie filo 6 foi mari, aproximativ 150g
- unt 50g, topit
- ou 1
- caș de capră sau brânză moale de capră 150g
- nocellara sau alte măsline verzi 100g, fără sâmburi și înjumătățit
- Roșii SunBlush® 3 linguri, tocate aproximativ
- arpagic tocat pentru a face 2 linguri
Metodă
-
Pasul 1
Încălziți cuptorul la 200C / ventilator 180C / gaz 6. Periați foile filo cu unt topit și folosiți-l pentru a căptuși o tavă de copt superficială de aproximativ 20 x 30cm.
-
Pasul 2
Veți avea nevoie de 6 straturi pentru a crea o bază decentă, așa că trebuie doar să vă suprapuneți și să continuați să construiți până când aveți suficient.
-
Pasul 3
Coaceți timp de 6-7 minute până când tarta este crocantă și ușor aurie.
-
Pasul 4
Scoateți și răcoriți puțin. Bateți niște condimente și oul în cașul caprei, apoi blobați și răspândiți cât mai uniform pe baza de patiserie. Puneți din nou în cuptor timp de 7-8 minute până când tocmai ați pregătit și aluatul este profund auriu.
-
Pasul 5
Scoateți și împrăștiați cu măslinele, roșiile și arpagicul. Mănâncă cald.
Informatii nutritionale
- Kcals 383
- Gras 25.1g
- Saturează 14.1g
- Carbohidrați 24.1g
- Zaharuri 3.6g
- Fibră 3g
- Proteină 13.6g
- Sare 2g