Skip to content

Vegetarian

Tipul bucătăriei:

Tarta de caș de capră cu măsline și roșii

Tarta cu branza de capra, masline si rosii

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • servește 4 persoane
  • Uşor

O rețetă simplă de tartă vegetariană, care are gustul pe cât de bun pare. Bateți această impresionantă cașă de capră, roșie și măsline pentru o noapte cu prietenii la următoarea cină


Încercați această tartă de brânză de capră, măsline și roșii, apoi verificați mai multe rețete de roșii, cum ar fi a noastră supă de roșii, paste cu roșii, și tarta clasică de roșii.

Ingrediente

  • patiserie filo 6 foi mari, aproximativ 150g
  • unt 50g, topit
  • ou 1
  • caș de capră sau brânză moale de capră 150g
  • nocellara sau alte măsline verzi 100g, fără sâmburi și înjumătățit
  • Roșii SunBlush® 3 linguri, tocate aproximativ
  • arpagic tocat pentru a face 2 linguri

Metodă

  • Pasul 1

    Încălziți cuptorul la 200C / ventilator 180C / gaz 6. Periați foile filo cu unt topit și folosiți-l pentru a căptuși o tavă de copt superficială de aproximativ 20 x 30cm.

  • Pasul 2

    Veți avea nevoie de 6 straturi pentru a crea o bază decentă, așa că trebuie doar să vă suprapuneți și să continuați să construiți până când aveți suficient.

  • Pasul 3

    Coaceți timp de 6-7 minute până când tarta este crocantă și ușor aurie.

  • Pasul 4

    Scoateți și răcoriți puțin. Bateți niște condimente și oul în cașul caprei, apoi blobați și răspândiți cât mai uniform pe baza de patiserie. Puneți din nou în cuptor timp de 7-8 minute până când tocmai ați pregătit și aluatul este profund auriu.

  • Pasul 5

    Scoateți și împrăștiați cu măslinele, roșiile și arpagicul. Mănâncă cald.

Informatii nutritionale

  • Kcals 383
  • Gras 25.1g
  • Saturează 14.1g
  • Carbohidrați 24.1g
  • Zaharuri 3.6g
  • Fibră 3g
  • Proteină 13.6g
  • Sare 2g
.
#Tarta #branza #capra #masline #rosii
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *