Skip to content

Vegetarian

Tipul bucătăriei:

1575

Topirea prazului si prazurilor de patiserie cu branza de capra

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 4
  • Uşor

Profitați la maximum de aluatul foietaj gata preparat pentru a crea aceste produse de patiserie vegetariene ușoare umplute cu praz fraged și brânză cremoasă de capră. Serviți crocant și auriu cu salată la prânz.


Ingrediente

  • praz 2, curatate si feliate
  • unt
  • crema dubla 4 linguri
  • ou 1, bătut
  • aluat foietaj gata rulat 375 g
  • branza de capra 125 g, maruntit

Metodă

  • Pasul 1

    Gatiti prazul cu un nod de unt pana se inmoaie. Se răcește puțin, se condimentează bine și se amestecă smântâna și jumătate de ou.

  • Pasul 2

    Încinge cuptorul la 200c/ventilator 180c/gaz 6. Tăiați aluatul în 4. Tăiați o fante diagonală de aproximativ ½ cm în fiecare colț, apoi pliați peste fiecare margine pentru a face un chenar îngust.

  • Pasul 3

    Împărțiți amestecul de praz între produse de patiserie și acoperiți cu brânză de capră. Glazurați marginile de patiserie cu restul de ou, apoi coaceți 25 de minute până devin aurii și crocante.

Informatii nutritionale

  • Kcals 573
  • Carbohidrați 36.8g
  • Proteină 15g
  • Gras 41.6g
  • Sare 1.39g
  • Fibră 1.4g
#Topirea #prazului #prazurilor #patiserie #branza #capra
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *