Skip to content

Vegetarian

Tipul bucătăriei:

Ouă murate rapide de curcuma

Turmeric ouă murate

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • 30 de minute plus decapare, face 8
  • Uşor

Condimentați ouăle cu această rețetă de murare ușoară folosind curcuma pentru a adăuga o lovitură suplimentară de aromă prânzului sau cinei


Ingrediente

  • ouă 8
  • oțet de cidru 300 ml
  • zahăr tos auriu 2 linguri
  • curcuma proaspata 25g, feliat subțire
  • Pulbere de muștar englezesc 1 linguriță
  • semințe galbene de muștar 2 lingurițe
  • seminte de coriandru 2 lingurițe
  • boabe de piper 1 linguriță

Metodă

  • Pasul 1

    Aruncați ouăle într-o tigaie cu apă clocotită. Se fierbe timp de 10 minute, apoi se răcește sub apă curentă rece. Curățați și puneți într-un borcan de sticlă curat.

  • Pasul 2

    Puneți oțetul de cidru, 150 ml apă, zahăr, turmeric, muștar și condimente într-o cratiță la foc mediu și aduceți ușor la foc mic. Se fierbe timp de 10 minute, apoi se răcește la temperatura camerei.

  • Pasul 3

    Odată ce lichidul de murare este rece, se toarnă suficient în borcan, astfel încât ouăle să fie complet scufundate. Sigilați borcanul și păstrați-l la frigider cel puțin o zi, dar cel mai bine rămâneți o săptămână înainte de a încerca.

Informatii nutritionale

  • Kcals 78
  • Gras 4.9g
  • Saturează 1.4g
  • Carbohidrați 1.2g
  • Zaharuri 1.1g
  • Fibră 0,1g
  • Proteină 7.2g
  • Sare 0,2g
.
#Turmeric #ouă #murate
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *