Skip to content

Vegetarian

Tipul bucătăriei:

Umplutura de rodie intr-un castron

Umplutura cu rodii

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 6
  • Puțin efort

Această umplutură în stilul Orientului Mijlociu arată frumos cu semințele sale de rodie, fistic, caise și merișoare și poate fi folosită pentru a umple și aroma un curcan sau un pui. Este o alternativă ușoară la o umplutură la cuptor.


Încearcă această umplutură de rodie, apoi verifică-ne umplutura de salvie si ceapa, umplutura de castaneumplutura de porc și altele Rețete de umplutură de Crăciun.

Ingrediente

  • supa de legume sau pui 400 ml
  • şofran o ciupitura
  • caise gata de consumat o mână, tăiată în fâșii
  • Creștele sau merișoare uscate o mână
  • unt 50 g
  • cuscus 200 g
  • fistic decojit 50 g, prăjită și tocată grosier
  • seminte de rodie o mână
  • coriandru un buchet mic, tocat

Metodă

  • Pasul 1

    Aduceți supa de legume la fiert într-o tigaie. Adăugați șofranul și caisele (și merișoarele, dacă folosiți) și amestecați. Se fierbe foarte ușor timp de 2-3 minute.

  • Pasul 2

    Puneți cușcușul, untul și ½ linguriță sare într-un castron. Introduceți bulionul clocotit, amestecați, apoi acoperiți cu folie alimentară. Se lasă 5 minute, apoi se pufează cu o furculiță și se amestecă fistic, rodie și coriandru.

Informatii nutritionale

  • Kcals 227
  • Gras 12.1g
  • Carbohidrați 27.2g
  • Fibră 1g
  • Proteină 4.1g
  • Sare 0,84g
#Umplutura #rodii
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *