Tipul bucătăriei:
Umplutura vegetariana
- servește 8 ca o parte
- Uşor
Această umplutură de legume este o adevărată plăcere a mulțimii, plină de dovlecei, afine uscate și salvie. Puteți face amestecul cu până la două zile înainte și îl țineți la rece până la copt
Încercați această umplutură vegetariană, apoi verificați umplutura noastră de salvie și ceapă, umplutura de castane și umplutura de carne de cârnați.
Ingrediente
- suc de fructe 1, desămânțat și tăiat în bucăți de 2 cm (nu este nevoie de coajă)
- ulei de masline 2 linguri, plus o picătură
- ceapa 2, tocate fin
- usturoi 2 cuișoare, zdrobite
- salvie o grămadă mică, tocată mărunt
- nucşoară un gratar, plus putin in plus
- afine uscate 30 g
- aluat 300 g, tăiate în bucăți de 2 cm
- ouă 2, bătut
- unt nesarat pentru vasul de copt
- gruyère (sau alternativă vegetariană) 50 g, ras fin
Metodă
-
Pasul 1
Încinge cuptorul la 180C/ventilator 160C/gaz 4. Se amestecă bucățile de dovleac pe o tavă cu uleiul de măsline, se condimentează bine și se coace timp de 30-40 de minute sau până când pielea și pulpa sunt fragede și ușor aurii pe margini.
-
Pasul 2
Între timp, prăjiți ceapa într-un strop de ulei într-o tigaie până se înmoaie, apoi amestecați usturoiul, salvia și nucșoara. Se prăjește încă 1 minut, se condimentează, apoi se răzuiește într-un bol și se lasă să se răcească.
-
Pasul 3
Îndoiți dovleceii fierți, merisoarele, pâinea și ouăle în ceapa înmuiată. Amestecă totul bine, pasând o parte din dovleac în amestec. Transferați într-o tavă de copt adâncă unsă cu unt de 30 cm x 20 cm.
-
Pasul 4
Se împrăștie peste brânză și mai multă nucșoară. Coaceți timp de 25-30 de minute sau până când devine auriu, acoperit crocant și fierbinte peste tot.
Informatii nutritionale
- Kcals 262
- Gras 8.1g
- Saturate 2.7g
- Carbohidrați 35.4g
- Zaharuri 9.7g
- Fibră 4.1g
- Proteină 9.8g
- Sare 0,9g