Skip to content

Vegetarian

Tipul bucătăriei:

Reteta de varza varza cu pastarnac si crema

Varză cu păstârnac și smântână

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 2
  • Uşor

Kale este un ingredient cu adevărat la modă în acest moment. Are o textura robusta si aroma poate fi folosita in loc de varza sau spanac in retete. Gătit cu păstârnac, smântână și nucșoară, face o parte vegetariană delicioasă


Faceți această rețetă de kale cu păstârnac și smântână, apoi consultați-ne păstârnac fript de arțar, supă de păstârnac, chipsuri de păstârnac și altele retete de pastarnac.

Ingrediente

  • păstârnac 2, mediu
  • ulei de floarea soarelui ½ linguriță
  • unt 25 g
  • kale 100 g, bine spălate și îndepărtate tulpinile dure
  • crema dubla 100 ml
  • nucşoară un grătar bun

Metodă

  • Pasul 1

    Curățați păstârnacul și aruncați pielea. Continuați să curățați păstârnacul în panglici. Topiți jumătate din unt cu uleiul de floarea-soarelui într-o tigaie mare și puneți-l foarte fierbinte, deoarece doriți ca păstârnacul să înceapă să se rumenească aproape imediat după ce a lovit tigaia. Nici nu le înghesui pe toate într-o tigaie mică sau nu se va întâmpla. Adăugați benzile de păstârnac și prăjiți timp de 4-5 minute la foc mare până se înmoaie și se rumenesc, amestecând continuu. Răsturnați pe o farfurie acoperită cu puțină hârtie de bucătărie pentru a șterge orice exces de unt și lăsați deoparte.

  • Pasul 2

    Topiți untul rămas în aceeași tigaie. Maruntiți grosier varza kale, omițând orice tulpini cu aspect deosebit de nodur și adăugați-l în tigaie. Gatiti la foc mare timp de 2 minute.

  • Pasul 3

    Adăugați 1-2 linguri de apă și continuați să gătiți pentru încă 5-7 minute sau până când se înmoaie, amestecând continuu și adăugând apă suplimentară când este necesar. Când sunt gătite, nu trebuie să existe exces de apă.

  • Pasul 4

    Pungile de păstârnac se pun înapoi în tigaie, se adaugă smântâna, nucșoară și multe condimente, în special piper. Se amestecă până se încinge și se servește.

Informatii nutritionale

  • Kcals 454
  • Gras 41g
  • Saturate 21.1g
  • Carbohidrați 17.5g
  • Fibră 7.3g
  • Proteină 4.8g
  • Sare 0,28g
#Varză #păstârnac #și #smântână
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *