Tipul bucătăriei:
Varză de Bruxelles prăjită
- servește 4 ca gustare
- Puțin efort
Această rețetă simplă de muguri prăjiți cu un sos dulce și savuros este o gustare sau o garnitură grozavă – o modalitate delicioasă de a obține această tradiție festivă în acest Crăciun
Faceți acești germeni prăjiți, apoi verificați-ne Varza de Bruxelles cu bacon si castane, varza cu ghimbir si portocala, germeni fripți și altele Retete de varza de Bruxelles.
Ingrediente
- suc de portocale 100 ml
- Miere 2 linguri
- sos de soia 100 ml
- ulei pentru prăjit
- varză de Bruxelles 400 g, tăiate și tăiate în sferturi
Metodă
-
Pasul 1
Se incinge sucul de portocale si mierea intr-o tigaie pana scade la jumatate, apoi se adauga sosul de soia si se amesteca si se barbota cateva minute pana se ingroasa putin. Se lasă la răcit în timp ce prăjiți mugurii.
-
Pasul 2
Încinge o tigaie cu ulei nu mai mult de 1/3 plină, la 180C, sau până când un cub de pâine se rumenește în 30 de secunde. Când sunt fierbinți, adăugați mugurii în cantități mici și prăjiți timp de 2-3 minute până când devin maro-auriu-închis. S-ar putea să scuipe puțin când le pui, așa că stai înapoi câteva secunde. Scoateți-le cu o lingură cu fantă și scurgeți-le pe hârtie de bucătărie înainte de a le arunca cu un strop de sos și un praf de sare.
Informatii nutritionale
- Kcals 158
- Gras 6.9g
- Saturate 0,9g
- Carbohidrați 16.7g
- Fibră 5.5g
- Proteină 4.4g
- Sare 4.6g