Skip to content

Vegetarian

Tipul bucătăriei:

11 Rețete de varză roșie servite într-un castron cu o lingură de argint pe o cârpă de masă albă înconjurată de conuri decorative de pin

Varză roșie cu jeleu de coacăze roșii

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • servește 10
  • Uşor

Adăugarea de jeleu de coacăze roșii și oțet balsamic conferă varzei o margine dulce-acrișoară și un sos minunat de lucios. Dacă doriți să mergeți înainte, acest lucru poate fi făcut cu două zile înainte și reîncălzit în ziua respectivă pentru a economisi timp


Încercați această rețetă de varză roșie clasică, apoi verificați-ne varză roșie fiertă, varza murata, varză roșie cu aragaz lent și altele Rețete de varză roșie de Crăciun.

* Această rețetă este fără gluten conform standardelor din industrie

Ingrediente

  • ulei de masline
  • unt
  • cepe roșii 2 rase
  • usturoi 2 cuișoare, zdrobite
  • ghimbir ras pentru a face 2 linguri
  • varza rosie 1, tulpina tare aruncată și feliată fin
  • gătitul mărului 1, curățat, miez și ras
  • oțet balsamic 100 ml
  • scorţişoară 1 băț, rupt în 2
  • anason stelat 2
  • condimente asortate 1/2 linguriță
  • jeleu de coacăze roșii 4 linguri

Metodă

  • Pasul 1

    Încălziți 2 linguri de ulei și 2 linguri de unt într-o caserolă mare. Se prăjește ceapa, usturoiul și ghimbirul timp de 5 minute până se înmoaie, apoi se adaugă varza, mărul și oțetul și se amestecă bine.

  • Pasul 2

    Adăugați condimentele, jeleul de coacăze roșii și amestecați din nou până când jeleul se topește în sos. Se condimentează bine, se acoperă cu un capac și se fierbe timp de 1 oră – 1½ ore la foc mic, amestecând din când în când până când varza este fragedă și arată lucioasă. Acesta poate fi făcut cu până la 2 zile înainte, răcit și reîncălzit la foc mic pentru a servi.

Informatii nutritionale

  • Kcals 103
  • Gras 5g
  • Saturează 1.9g
  • Carbohidrați 11.5g
  • Zaharuri 10.3g
  • Fibră 3.1g
  • Proteină 1.3g
  • Sare 0,1g
.
#Varză #roșie #jeleu #coacăze #roșii
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *