Tipul bucătăriei:
Verdeață de iarnă prăjită cu usturoi și ardei iute
- serveste 10
- Uşor
Amestecați și potriviți orice verdețuri de iarnă aveți pentru această garnitură; încercați kale, spanacul, varza de Bruxelles sau o varză neagră mărunțită. Usturoiul și ardeiul ardeiază cu adevărat această rețetă vegetariană grozavă.
Ingrediente
- kale sau verdeață de primăvară 400 g, tăiate grosier în bucăți de 1 inch
- ulei vegetal
- usturoi 2 cuișoare, feliate groase
- ardei iute roșu 2, tăiate în inele
Metodă
-
Pasul 1
Aduceți la fiert o cratiță mare cu apă cu puțină sare. Se albesc verdeața timp de 1 minut, se scurg și se clătesc în apă foarte rece. stoarce excesul de apă.
Încinge 3 linguri de ulei într-un wok. Prăjiți usturoiul și ardeiul ardei până când usturoiul devine auriu și puneți-l pe hârtie de bucătărie. Când este gata de servire, încălziți verdeața în wok și amestecați cu ardei iute și usturoi.
Informatii nutritionale
- Kcals 44
- Carbohidrați 1.4g
- Proteină 1.3g
- Gras 3.7g
- Sare 0,02g
- Saturate 0,5g
- Fibră 1.4g
#Verdeață #iarnă #prăjită #usturoi #și #ardei #iute