Skip to content

Vegetarian

Tipul bucătăriei:

1421

Verdeață de iarnă prăjită cu usturoi și ardei iute

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 10
  • Uşor

Amestecați și potriviți orice verdețuri de iarnă aveți pentru această garnitură; încercați kale, spanacul, varza de Bruxelles sau o varză neagră mărunțită. Usturoiul și ardeiul ardeiază cu adevărat această rețetă vegetariană grozavă.


Ingrediente

  • kale sau verdeață de primăvară 400 g, tăiate grosier în bucăți de 1 inch
  • ulei vegetal
  • usturoi 2 cuișoare, feliate groase
  • ardei iute roșu 2, tăiate în inele

Metodă

  • Pasul 1

    Aduceți la fiert o cratiță mare cu apă cu puțină sare. Se albesc verdeața timp de 1 minut, se scurg și se clătesc în apă foarte rece. stoarce excesul de apă.

    Încinge 3 linguri de ulei într-un wok. Prăjiți usturoiul și ardeiul ardei până când usturoiul devine auriu și puneți-l pe hârtie de bucătărie. Când este gata de servire, încălziți verdeața în wok și amestecați cu ardei iute și usturoi.

Informatii nutritionale

  • Kcals 44
  • Carbohidrați 1.4g
  • Proteină 1.3g
  • Gras 3.7g
  • Sare 0,02g
  • Saturate 0,5g
  • Fibră 1.4g
#Verdeață #iarnă #prăjită #usturoi #și #ardei #iute
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *